Dumitru Iliescu, fostul șef al SPP, atacuri grave la adresa lui Liviu Dragnea

februarie 8, 2018

Fostul şef al SPP iese la rampă cu un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, după ce şeful PSD i-a transmis, zilele trecute un mesaj vehement cu privire la opiniile acestuia vizavi de scandalul în care e implicat Serviciul de Protecţie şi Pază. Dumitru Iliescu susţine că nu va trece vreme lungă până când Dragnea îşi va pierde funcţia de conducere în cadrul partidului. Mai mult decât atât, ironic, susţine că Dragnea are dreptate când spune că se simte mai protejat de interlopi decât de ofiţerii SPP.

 

“Partidul are inca multi oameni valorosi, incepand cu Serban Nicolae, continuand cu Adrian Tutuianu, Corina Cretu, Mihai Fifor si nu in ultimul rand Gabriela Vranceanu Firea, de care avem nevoie sa preia, atunci cand se va impune, conducerea partidului. Nu pentru ca imi doresc inlocuirea domnului Dragnea de la conducerea partidului dar acesta este mersul firesc intr-o formatiune politica de o asemenea anvergura, de o asemenea importanta! Ce bine ar fi daca aceste valori autentice ar fi lasate sa isi faca datoria… “, a scris Dumitru Iliescu pe Facebook.

Fostul şef al SPP şi-a continuat atacul şi, ironic, a făcut referire la o protecţie a interlopilor faţă de Dragnea, în defavoarea uneia din partea ofiţerilor de la Protecţie şi Pază.

“Sper sa nu se supere din nou domnul Dragnea ca am indraznit sa-mi exprim o opinie, asa cum a facut-o cu cea referitoare la SPP. Daca domnia sa m-a menajat si nu a avut un comentariu rautacios pentru ca sunt un om in varsta, lucru pentru care ii multumesc, eu imi permit sa il supar din cand in cand, avand in vedere faptul ca este un om mai tanar ca mine si cu mai mult sarm la femei…
Promit sa nu mai scriu nimic despre SPP. Nu vreau sa il supar din nou! Domnul Dragnea are dreptate! Domnia sa se simte mai bine protejat de interlopi decat de ofiterii SPP! Probabil mediul este mai prielnic…”, a conchis Iliescu.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *