Dumnezeu nu doarme! Mâna dreaptă a mafiotului Dumitru Puzdrea, polițistul Lupu Marian a fost arestat! (VIDEO)

august 2, 2015

 

Să fie doar o simplă coincidență că în prima zi a Postului Adormirii Maicii Domnului, unul dintre cele mai suspecte personaje din poliția română, ofițerul Lupu Marian a fost arestat? Nicidecum. E încă o dovadă că Dumnezeu lucrează iar toate rugăciunile celor nevinovați cărora această monstruoasă creatur le-a făcut viața un Iad au fost ascultate.

“Sectia 2 Politie este toata pe post de bodyguard la Puzdrea Dumitru la portita ”

 

Da, mâna dreaptă a lui Dumitru Puzdrea este de azi în spatele gratiilor. Nu pentru că s-ar fi deșteptat vreun procuror al Direcției Naționale Anticorupție de relația incredibilă dintre cei doi, ci dintr-o prostie. Că doar nu ne-am fi așteptat vreo secundă ca Lupu Marian să aibă vreo inteligență de geniu… El știe un lucru singur să facă: să mușamalizeze dosare. Iar acum i s-a înfundat. Sperăm definitiv de data aceasta, nu de altceva dar se credea de neatins.

Care a fost motivul pentru care polițistul șpăguit de ani buni de Dumitru Puzdrea a intrat în belele? A încercat, alături de alți colegi de breaslă, printre care și adjunctul șefului Poliției Rutiere sa mușamalizeze un incident care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când o femeie a fost accidentată pe raza secției 2 poliție. De ce sunt acuzați acum ofițerii printre care și Lupu Marian? De favorizarea infractorului şi de fals în acte.

Să ne mire așa ceva? Nu e domnul Lupu expert în mușamalizarea celor mai incredibile dosare penale ale lui Dumitru Puzdrea? Nu e el scârba aceea care alături de doi colegi, Firu Denisa și Voicu Mihai Marius, actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei au băgat la loc secret toate dovezile care l-ar putea incrimina definitiv pe mafiotul care-I face viața frumoasă? Și apropos de domnul Voicu, să ne întrebăm oare de ce nu a comentat nimic Poliția Capitalei vizavi de accidentul în urma căruia Lupu a fost arestat? Iată de ce. Pentru că și lui Voicu îi țâțâie fundul de frică ca nu cumva să se afle cine se ascunde cu adevărat în spatele uniformei de polițist pe care o poartă. Și nu cu demnitate așa cum ar trebui.

Și odată ce Lupu a fost mâncat, și Voicu are zilele frumoase numărate. Dar acum s-a terminat cu propria justiție a lui Lupu Marian. A venit timpul să plângă în pumni. Iar după el să-I vină rândul și mafiotului Dumitru Puzdrea. Dar cum a intrat ofițerul secției 2 poliție în grațiile lui nea Mitică? Prin intermediul lui Dorin Cocoș, afaceristul care a făcut la rândul său saci de bani în urma legăturii pe care a avut-o și o are și acum. Curios este însă care este motivul pentru care atunci când Cocoș a fost la ananghie, Lupu Marian nu și-a întins antenele. Probabil știa că I se pregătește ceva și atunci a preferat să nu iasă la înaintare ca să nu i-a în freză. Ceea ce tocmai I s-a întâmplat acum.

De la bun început cei doi au fost pe aceeași lungime de undă și astfel s-a ajuns ca Lupu Marian să devină mâna dreaptă a mafiotului de la complexul Flora. E greu de spus cât a avut de câștigat polițistul de pe urma relației cu Puzdrea. Probabil că sumele sunt imense și suntem convinși că nici măcar ei nu mai știu câți bani s-au învârtit. Cert este însă că Puzdrea a reușit să scape mereu nevătămat din toate problemele.

Să nu uităm că Lupu a avut un rol extrem de important și atunci când Puzdrea a vrut să-l ucidă pe fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin și pentru realizarea acestui lucru angajase chiar un ucigaș de profesie pe care îl plătise cu niște sume exorbitante. Evident că Lupu a avut un rol principal și în mușamalizarea acestui dosar. În plus de atât, tot datorită lui Lupu Marian în compexul Flora intră de o bună perioadă de timp tone de mărfuri aduse ilegal de Puzdrea din țări ale Uniunii Europene, fără nici un fel de acte și bineînțeles achiziționate la un preț derizoriu și fără TVA care sunt apoi vândute pe niște sume imense la care se adaugă și TVA-ul. Unde sunt depozitate acestea? În pavilionul 7 al complexului Flora.

Cine păzește acest pavilion? Slugoii lui Lupu Marian, care pot fi văzuți de cunoscuți cu ochiul liber în incinta locației cum trag din țigară cu nesaț, își consumă cafelele la colț și așteaptă să primească semnalul de la Lupu să aplice legea bocancului oricărui om care nu joacă așa cum i se cântă. Tot sub directa îndrumare a lui Lupu Marian se mai întâmplă un lucru ciudat la Flora, o excrocherie pe față. Și anume taxa de protecție pe care Puzdrea a impus-o cu maxim tupeu celor 200 de șoferi de taxi care tranzitează zilnic locul și care se ridică la un milion pe zi de persoană.

E adevărat că nu Puzdrea primește banii pentru că nu e nasul lui să stea cu mâna întinsă ci amantul fiicei sale, Simona, un căruțaș semianalfabet pe nume Dinu David. Însă cei care stau la pândă și oricând sunt în stare să-I altoiască ca la carte pe amărâții de șoferi sunt tablagiii lui Lupu Marian. Să mai spunem că tot pentru serviciile sale ireproșabile acest ofițer de cea mai joasă speță mânca zilnic pe banii lui Puzdrea la cele mai luxoase restaurante? Să amintim și faptul că își petrecea concedii de vis fiind trimis de firma ilegală de turism a lui Dumitru Puzdrea? Atunci cum să-l prinzi pe acest ucigaș dacă a existat mereu Lupu Marian în spatele său? Încălcarea legii a fost mereu o joacă pentru acest Lupu, fiind mereu un pion principal în sistemul de influențare al judecătorilor și procurorilor care ar fi putu să-l strângă cu ușa pe Dumitru Puzdrea.

Acum totul a luat sfârșit. Și cârdășia cu mafiotul numărul 1 al României și orice altă ordinărie pe care Lupu ar fi avut de gând să o facă. De acum încolo domnule Lupu Marian nu veți mai trăi ca-n sânul lui Avram pe banii murdari ai lui Puzdrea. Vă așteaptă un drum lung și ar fi bines ă începeți să vă obișnuiți cu pușcăria pentru că e greu de presupus când veți ieși de acolo. Și poate să vă angajeze Puzdrea mulți și grei avocați, de data asta vi s-a înfundat. Celula a luat locul bișniței. Iar dumneavoastră domnule Dumitru Puzdrea ar trebui s vă spuneți ultima dorință pentru că, după cum vedeți, s-a dezlănțuit Iadul. Din care nu veți mai scăpa. Chiar nu vedeți că toți cei care v-au fost alături se duc de râpă unul câte unul? Nu mai scăpați domnule Puzdrea. V-ați semnat singur sentința.

Vlad Țepeș

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

1 Raspuns

  1. ianuarie 9, 2016

    […] se pare că în 2016 vom avea parte de bomba bombelor: când nimeni nu se aştepta la aşa ceva, mafiotul numărul 1 al României, Dumitru Puzdrea, face tot ce poate ca să scape de cea care l-a slujit mai ceva ca un câine credincios, făcând […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *