După călătoriile studenților, CFR vine cu o nouă gratuitate!

septembrie 14, 2017

Ca urmare a unei Hotărâri de Guvern, studenții pot călători gratuit cu trenul. Acum, CFR vine cu o nouă gratuitate. Începând de luni, Compania Națională de Căi Ferate CFR le pune la dispoziție călătorilor, în Gara de Nord, un serviciu permanent.

 

Este vorba de acces gratuit Wi-Fi de mare viteză, care va permite pasagerilor şi vizitatorilor să navigheze pe Internet.

Reţeaua este disponibilă la casierii, în sălile de aşteptare şi pe peroanele centrale şi poate fi utilizată simultan de cel puţin o mie de utilizatori autentificaţi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de către reprezentanţii CFR, conectarea la internet se face pe bază de autentificare la reţeaua wireless „CFR Infrastructura” (nume şi adresă de e-mail) sau prin logare pe baza contului de Facebook şi după acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare a reţelei wireless. Odată realizată autentificarea, portalul redirectionează utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro, unde pot fi consultate informaţii de interes public privind transportul feroviar, sau se pot deschide noi pagini de Internet.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *