• Fără categorie
  • 0

După ce Cătălin Tolontan a anunțat că DNA deține înregistrări în care apare numele Gabriela Firea, primarul amenință cu un proces

septembrie 29, 2017

Primarul general al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a anunţat, vineri, că va acţiona în instanţă persoanele care au răspândit informaţii cu privire la faptul că ea ar fi solicitat, prin intermediul unor intermediari, sume de bani pentru campania electorală de la fostul manager al Spitalului Malaxa, Forin Secureanu.

 

Prezentă la Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat de la Suceviţa, Firea a subliniat că nu îl cunoaşte personal pe Secureanu.

“Nu cunosc această persoană. Nu am văzut-o niciodată în viaţa mea. Îmi voi rezerva şi eu dreptul de a acţiona în instanţă pe cei care fac aceste speculaţii”, a afirmat Firea.

Potrivit blogului jurnalistului Cătălin Tolontan, citat de presa centrală, fostul manager al Spitalului Malaxa, trimis în judecată pentru delapidare şi luare de mită, ar fi declarat, la DNA, că emisari ai primarului Firea i-ar fi cerut bani de campanii electorale, menţionând că ar exista înregistrări audio-video la DNA.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *