După trei ani petrecuți alături de Tuncay, Andreea Marin a luat o decizie radicală: “Poate vă dezamăgesc, dar…”

noiembrie 8, 2016

După trei ani petrecuți împreună, Andreea Marin a luat o decizie radicală. Vedeta și-a ținut fanii la curent și le-a comunicat acestora hotărârea importantă, pe care a luat-o, în legătură cu Tuncay Ozturk. 

Mulți s-ar fi așteptat ca Andreea Marin să vorbească deschis despre problemele care au dus la încheierea celui de-al treilea mariaj al ei, însă vedeta nu a făcut-o.

Deși, de-a lungul timpului, ea postat mesaje cu subînțeles, pe facebook, Andreea a avut însă grijă să nu divulge prea mult publicului său. Cu toate astea, motivele despărțiririi dintre ea și Tuncay Ozturk au continuat să iasă la iveală, vorbindu-se inclusiv despre infidelitatea bărbatului.

În ciuda celor întâmplate, vedeta a luat o decizie importantă.

“Dragii mei, am văzut câteva mesaje virulente la adresa unui om a cărui prezența în viața mea mi-am asumat-o. Vreau să știți că le voi șterge atunci când le văd, spun asta pentru că nu întotdeauna reușesc să citesc toate mesajele, fiind multe.

Îmi pare rău, așadar, poate vă dezamăgesc, dar eu nu voi vorbi urât despre un om lângă care am trăit ani, chiar dacă la finalul unei relații în general există această tentație în alte cazuri.

Îmi respect sentimentele în fiecare moment al vieții și mi le asum. Iar ce simt și gândesc după ce am decis eu însămi încheierea oricărei relații, rămâne pentru mine. Așa cum tot eu știu când, ce nu merge și evaluez dacă e bine sau nu să merg mai departe. Știu că mă susțineți și apreciez asta, dar va rog să o faceți cu delicatețe și eleganță. Știu că puteți. Mulțumesc pentru înțelegere“, a scris Andreea Marin, pe pagina sa virtuală.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *