E adevărat! Poliţiştii secţiei 2, experţi în muşamalizarea faptelor murdare săvârşite de Virgil Măgureanu şi Dumitru Puzdrea!

noiembrie 20, 2015

Întâmplător ajungând pe postul de televiziune Antena 1 de aseară, o informaţie ne-a făcut să lăsăm toată treaba deoparte şi să stăm cu ochii aţintiţi la televizor. Cine urma să vină în emisiunea prezentată de Simona Gherghe, un fel de ceaiul de la ora 5, dar cu cazuri lacrimogene? Chiar fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre. Motivul? Vroia să afle toată lumea prin ce chinuri groaznice a trecut până a avut curajul să plece din lumea bună. Destăinuirile acesteia ne-au lăsat fără grai...

20 de ani de bătăi şi umiliri

„Povestea mea de dragoste a început în timpul liceului, şi-a început discursul fosta noră a lui Măgureanu, şi totul s-a transformat într-o poveste urâtă, într-un adevărat coşmar. Primul episod (n.n. care arată cine este de fapt fiul fostului şef al SRI), a fost chiar în vara din anul în care ne-am cunoscut. Eram la mare, m-a lovit şi am stat încuiată în cameră de hotel. Apoi, bătută foarte rău am dormit în maşină în faţa unei biserici la Năvodari. Fără nici un motiv a venit de la un restaurant de pe plajă, în stare gravă de ebrietate şi m-a lovit.

Când ştiam că vine seara acasă, pentru că nu venea foarte des, mă încuiam în cameră, mă prefăceam că dorm doar ca să nu am nici un fel de contact cu el. Dar de multe ori mă trezea din somn şi mă agresa”. Aşa e lumea în care a trăit 20 de ani Alina Petre. O lume în care ea, fiica unor afacerişti cunoscuţi era lovită de faţă cu copilul sau cu prietenii de familie invitaţi la mese copioase, înjurată în cele mai ordinare moduri doar pentru simplul fapt că a… a uitat să cumpere nişte gheaţă. S-a simţit prea mult timp încarcerată într-o asemenea viaţă de lux şi spune că a făcut un compromis: a pozat în femeia fericită, doar pentru că purta pe umeri povara unui nume cu mare ecou pentru România, cel de Măgureanu.

Alina Petre nu se opreşte aici cu afirmaţiile legate de Marian, fiul lui Măgureanu, iar vorbele sale par a fi desprinse într-un film de groază: “Să fi dusă acasă de la masă, trezită noaptea din somn să vezi nu ştiu ce film doar pentru că aşa vroia el, să asculţi muzica pe care o vroia el, să fii privat de viaţă… ”. Ororile la care a fost supusă fosta soţie a fiului lui Măgureanu se opresc aici. Femeii i-a fost smuls şi părul de pe cap, iar dacă ar fi îndrăznit să facă ceva, se lovea de comportamentul imatur al bărbatului, care veşnic tuna şi fulgera, spărgea tot ce găsea prin casă, arunca mâncarea pe jos. Totul doar pentru că este fiul lui Virgil Măgureanu. Dar ea, de frică, a îndurat totul şi a zâmbit frumos la pozele din tabloide, deşi sufletul îi sângera. Trebuia doar să arate că e soţia ideală, iar când a venit pe lume copilul, a fost dată afară din casă cu fetiţa. La sfârşitul anului trecut, n-a mai suportat. Şi-a luat fata de mână şi a plecat. Doar cu hainele cu care erau îmbrăcate.

I-a fost luată maşina, deşi nu ştia nimeni unde locuieşte

Şi nu vrea nici un partaj, deşi are tot dreptul, pentru că 20 de ani a muncit. Dar e prea înspăimântată să-şi mai dorească vreun lucru. Vrea numai să uite şi să se termine odată cu ameninţările la care e supusă zilnic. La o săptămână după ce a ieşit din casa fiului mafiotului Virgil Măgureanu, Alina şi-a permis să se întoarcă pentru a lua caietele şi cărţile ce-I trebuiau micuţei. Atunci familia Măgureanu a arătat cine este cu adevărat. I-a intentat dosar penal. A crezut că poate găsi înţelegere la oamenii legii, respectiv la ordinarii secţiei 2 poliţie. Însă a fost întâmpinată cu un refuz enorm. Când şpăgarii au auzit de numele Măgureanu au început să tremure ca varga şi să spună că ei nu se bagă, să plece odată şi să-şi rezolve problemele unde ştie şi cum ştie.

Ce veniţi la poliţie, a fost întrebarea ofiţerilor de la secţia 2? Dar unde putea să se ducă o femeie târâtă prin noroi de familia Măgureanu, domnilor poliţişti? O femeie umilită şi călcată în picioare de personaje care au senzaţia că stăpânesc România şi că nimeni nu le poate face nimic. Cu ce tupeu mai îmbrăcaţi haina de poliţist dacă vă transformaţi în nişte slugoi ordinari atunci când cineva vă cere ajutorul? Şi dacă Alina a făcut parte din familia Măgureanu, unde-I problema? Nu este tot un cetăţean al ţării cu aceleaşi drepturi ca noi toţi? Eraţi îngroziţi că dacă faceţi vreun pas vă vor dispărea maşinile cum s-a întâmplat cu automobilul Alinei, deşi nimeni nu ştia unde locuieşte? Capacitatea familiei Măgureanu de a face rău depăşeşte orice limită. Cine să o apere pe Alina Petre în acest caz? Se pare că în afară de Dumnezeu, nimeni nu are acest curaj! Poate că a fost vina ei că nu a protestat, atunci când i-a fost prima dată închisă gura cu un pumn…

Marian nu recunoaște nimic

Așa cum ne-am așteptat, contactat telefonic, Marian Măgureanu nu a recunoscut absolut nimic, dar din vocea lui am dedus toți că pe Alina, fosta sa nevastă nu o așteaptă vremuri prea bune. Familia Măgureanu se va răzbuna groaznic. Iată ce a spus fiul fostului șef al SRI despre femeia pe care a umilit-o timp de 20 de ani: “Dacă ea atâta poate și atâta o duce mintea, asta e… E o minciună ordinară. De ce această violență domestică care durează de 20 de ani nu este fundamentată cu un act medical. De ce ordinul de restricție a fost respins? Pentru că cerut acest ordin de restricție pe violență domestică, după care ea însăși nu s-a prezentat la judecată, totul fiind doar o hărțuire. Nu numai că nu am bătut-o, dar nu există pe lumea asta o singură femeie care să zică despre mine că am lovit-o cu un bobârnac, nu cu o palmă.

Oricare dintre prietenii noștri poate spune că aceasta este cea mai ordinară minciună care s-a spus vreodată la adresa mea. Timp de 20 de ani a stat cu mâna întinsă la această familie. N-a muncit niciodată în viața ei. Probabil vrea răzbunare. Nu am lovit pe nimeni în viața mea.Nu-mi stă în caracter, nu-mi stă în fire, nu-mi stă în educație”. Se pare că arta minciunii o stăpâniți cel mai bine dumneavoastră, domnule Marian Măgureanu iar reacția dumneavoastră spune multe despre ce fel de personaj sunteți. Știți ce s-a șocat atât de mult? Faptul că nu vă așteptați ca cineva să divulge totul despre modul mafiot în care vă tratați semenii, indiferent că e fosta dumneavoastră soție sau oricine altcineva. Iar acum așteptați la cotitură momentul în care să vă arătați colții. Dar știți ce se întâmplă domnule Marian Măgureanu? Un lucru pe care nu l-ați prevăzut. Și anume faptul că Alina Petre, spunând totul unei țări întregi e într-un fel protejată. Iar dacă nu va mai ajunge acasă vreodată se va ști clar cine este vinovatul!

În curând va ieși la iveală și prietenia cu mafiotul de la Flora

Poate că până acum dragi cititori v-a fost greu să înțelegeți cât de mult a contribuit Virgil Măgureanu la activitatea ilegală a lui Dumitru Puzdrea. Uneori e prea greu să crezi că poate exista un personaj care se crede Dumnezeu pe pământ și consideră că nimeni și nimic nu-l poate atinge. Dar, atunci când se aștepta mai mult, Măgureanu și ai lui au fost demascați! Acum dragii noștri cititori vă dați seama și singuri ce a însemnat secția 2 poliție pentru Dumitru Puzdrea, în condițiile în care era și este și în acest moment la ordinele lui Virgil Măgureanu! În aceste condiții, ce reprezentau dosarele de tentativă de omor ale lui Dumitru Puzdrea pentru niște ofițeri nenorociți, care știu că mafiotul de la Flora este în cele mai bune relații cu Virgil Măgureanu?

Cum să îndrăznească ei să comenteze ceva, să facă vreun pas greșit, să ia vreo atitudine? Și-ar fi semnat sentința singuri și acum cine știe dacă ar mai fi fost în viață sau nu! Și nu sunt vorbe goale, e doar adevărul! Pentru că nimeni nu poate cunoaște care sunt cu adevărat metodele de lucru ale lui Dumitru Puzdrea atunci când cineva nu este de acord cu el. Iar ofițerii Firu Denisa, Ionuț Alexandru, Dănuț Lepădatu, Lupu Marian și mai marele lor, Voicu Mihai Marius nu aveau și nu au nici în acest moment nevoie de bele din partea lui Măgureanu! Tremură de frică în fața lui și niciodată nu vor face nici un pas greșit împotriva lui Puzdrea atâta timp cât fostul șef al SRI va fi la putere!

La fel de paralizat de frică este și ofițerul DIICOT Suceava, Cristian Vasilcău care tot la ordinul lui Măgureanu ține blocat dosarul în care Puzdrea este anchetat pentru că a furat până la ultima cărămidă fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc! Toată povestea asta cu afacerile negre ale lui Puzdrea, cu evaziunile sale fiscale, cu clădirea ridicată în incinta complexului Flora peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă nu se va sfârși decât într-un singur moment: când va intra dihonia între cei doi nenorociți. Dacă Puzdrea și Măgureanu se vor certa, din orice motiv, atunci ar exploda România cu adevărat!

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *