• Fără categorie
  • 0

E oficial! In sfarsit, Alina Vidican a divortat! Nimic nu l-a mai intors din drum, de data asta, pe fostul sef de la Dinamo

noiembrie 17, 2016

Alina Vidican a divortat de fostul sef de la Dinamo! Azi, s-a pronuntat separarea oficiala dintre cei doi, dupa tentativele esuate din vara. Alina si barbatul ei au fost casatoriti timp de cinci ani si, in urma divortului, ea a primit 120.000 de euro, bani proveniti din casa de la Pipera,o pensie alimentara de 10.000 de euro si, peste aproximativ un an, va beneficia de o locuinta la Miami!

In sfarsit! Fostul actionar al “cainilor rosii” este un barbat liber, dupa ce, timp de un an, a incercat din rasputeri sa o convinga pe Vidican sa renunte la mariaj. Luni de zile, au fost incrancenari, declaratii dureroase, in care femeia sustinea in fata camerelor de luat vederi ca nu are “sot de lasat”, si cuvinte grele aruncate in public de blondina catre femeia pe care afaceristul o iubeste in acest moment. Pana la urma insa, s-a ajuns la consens si, de acum inainte, fiecare va merge pe drumul lui in viata.

In vara, omul de afaceri si Alina au ajuns prima oara in fata notarului pentru a rupe casatoria. Din pacate, cand nimeni nu se astepta la vreo surpriza neplacuta, sefii Penitenciarului Jilava, loc in care barbatul isi ispasea o pedeapsa de sase ani si opt luni in celebrul “Dosar al Transferurilor”, nu au vrut sa ii dea acestuia o permisie de cateva ore ca sa ajunga sa semneze actele de divort.

A urmat o doua tentativa de separare, de data aceasta, la Judecatoria Buftea si, se credea ca totul va fi mai usor! Gresit! Oamenii legii au refuzat sa desfaca mariajul, motivand ca ambii au avut acelasi avocat, lucru nepermis, in plus, sotii nu s-au prezentat in fata magistratilor.

Afaceristul insa a gasit, la cea de a treia incercare de divort, calea spre o separare definitiva. A apelat din nou la notar, in urma cu o luna, si a grabit lucrurile. “S-a inteles cu Alina Vidican in privinta conditiilor si i-a spus clar ca nu mai este cale de intoarcere in casnicia lor”, au spus apropiatii.

In atari conditii, azi, in mare secret, in fata avocatilor si a notarului, Vidican si fostul sef de la Dinamo au divortat si, din acest moment, fiecare isi va urma calea linistit.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *