Echipele de control care au participat la acţiunea de verificare a cluburilor din Bucuresti

noiembrie 3, 2015

Echipele de control care au participat la acţiunea de verificare a cluburilor, barurilor şi restaurantelor din Capitală, dispusă de primarul general, au aplicat şapte amenzi, cea mai mare de 30.000 de lei, şi au dispus suspendarea activităţii pentru trei societăţi comerciale, informează PMB, potrivit Mediafax.

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) precizează că, în cadrul programului de acţiuni stabilit de primarul general interimar, Ștefănel Marin, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, poliţiştii locali din Direcţia Control, cu inspectori ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov şi reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei, au participat la acţiuni de verificare a activităţii comerciale desfăşurate de comercianţi care au restaurante, baruri sau desfăşoară alte activităţi de servire a băuturilor.

Controalele s-au făcut din punct de vedere al activităţii comerciale, al protecţiei mediului, al disciplinei în construcţii, dar şi din punct de vedere al prevenirii şi stingerii incendiilor.

“Deşi s-a remarcat că majoritatea cluburilor bucureştene erau închise la momentul controlului, au putut fi verificate 15 locaţii, unde, până în prezent, au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale (una în valoare de 30.000 lei – OG nr. 195/205- privind protecţia mediului, trei în valoare de 5.000 lei – OG nr. 99/2000 – privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă şi trei în valoare de 5.000 lei – HCGMB nr. 120/2010 – privind normele de salubritate şi igienizare ale Municipiului Bucureşti) şi s-a dispus complementar suspendarea activităţii pentru trei societăţi comerciale”, se arată în comunicatul transmis agenţiei MEDIAFAX.

PMB precizează că finalizarea controlului pentru restul societăţilor comerciale va avea loc în zilele următoare.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *