• Fără categorie
  • 0

Elena Udrea, cerere incredibilă după decizia Înaltei Curţi: Nu am încredere în justiţia din România

iulie 7, 2017

După ce Înalta Curte a decis să trimită la Curtea de Apel Bucureşti dosarul în care sunt judecate Elena Udrea și Ioana Băsescu, fostul ministru a avut o reacţie furibundă pe pagina ei de Facebook. Elena Udrea susţine că din cauza ilegalităţilor şi abuzurilor, şi-a pierdut încrederea în sistemul de justiţie din România. Drept urmare, fostul politician a formulat o cerere cel puţin neaşteptată: să participe la procesul de repartizare a dosarului.

“Evolutie spectaculoasa in al doilea dosar dupa Gala Bute pe care mi l-a facut procurorul Bulancea, locotenentul lui Kovesi. La termenul de astazi, judecatoarea de camera preliminara, aceeasi din Gala Bute!!!, a invocat din oficiu lipsa de competenta a ICCJ, contrazicand astfel DNA-ul. Asa ca dosarul pleaca la Curtea de Apel Bucuresti.

Vreau sa fiu prezenta la repartizarea aleatorie, pentru a nu se intampla ca la Inalta Curte, unde Kovesi a avut grija ca si acest dosar sa ajunga “aleatoriu” la acelasi complet de judecata ca in Gala Bute, fortand astfel o noua condamnare.

Nu am incredere in justitia din Romania, pentru ca stiu ca sistemul judiciar este grav afectat de ilegalitati si abuzuri. Sunt unii procurori si judecatori care fac dosare, aresteaza oameni si chiar ii condamna, la comanda Noii Securitati.

Si am avut dovada acestor lucruri chiar prin declaratiile publice date de cei doi procurori DNA maziliti de Kovesi, Iorga Morar si Tulus.”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *