• Fără categorie
  • 0

Emmanuel Macron, criticat dur pentru sumele fabuloase cheltuite în doar 3 luni

august 26, 2017

Banii cheltuiți de Macron pe machiaj, în doar 3 luni, stârnesc critici aprinse. Cabinetul prședintelui francez Emmanuel Macron a confirmat mai multe informații apărute în presă, conform cărora liderul Franței ar fi cheltuit de la instalarea sa în funcție, în urmă cu trei luni, aproximativ 26.000 de euro pe machiaj, relatează Bloomberg.

Informațiile apărute în publicația Le Point au stârnit critici aprinse la adresa lui Macron, care plătește lunar un makeup artist și își cumpără produse scumpe pentru a se asigura că arată impecabil la fiecare apariție publică.

Președintele a primit până acum două facturi de la Natasha M., makeup artistul său: una în valoare de 10.000 de euro și alta de 16.000 de euro. “Suma acoperă diferite servicii, inclusiv machiajul de la conferințele de presă, din deplasările în alte state, când makeup artistul trebuie să călătorească cu el”, a declarat un oficial de la Palatul Elysee. Acesta a recunoscut că este o sumă mare, însă a justificat valoarea facturilor spunând că și predecesorii lui Macron au profitat de un astfel de serviciu, relatează The Guardian.

Fostul președinte Francois Hollande a fost acuzat că a cheltuit 30.000 de euro pe machiaj, la care se adăuga o sumă de aproape 10.000 de euro pentru un frizer personal. La acea vreme, președinția explica această sumă spunând că frizerul „trebuie să se trezească devreme în fiecare zi și să îi aranjeze părul președintelui, iar uneori de mai multe ori pe zi”.

Iar potrivit Vanity Fair, Nicolas Sarkozy cheltuia lunar 8.000 de euro pentru a fi machiat și pentru a-și aranja părul.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *