Europa, lovitură de furtuna „Xavier”. Trenurile au fost oprite

octombrie 5, 2017

Operatorul feroviar Deutsche Bahn a anulat circulaţia trenurilor în nordul Germaniei din cauza unei furtuni puternice care a lovit această regiune a ţării, informează joi compania, citată de DPA.

Şase conducători auto au murit din cauza căderilor de arbori provocate de furtuna care a lovit nordul şi estul Germaniei şi care a provocat o întrerupere a serviciului feroviar şi o închidere temporară a unor aeroporturi, relatează AFP, conform AGERPRES.


Bilanțul a crescut la doi morți, un șofer de tir murind în landul german Mecklenburg-Vorpommern, după ce un copac a căzut peste camionul pe care îl conducea. “Avertizare pentru Hamburg. Nu ieşiţi acum afară, rămâneţi în zonele protejate”, au postat pompierii pe Twitter.


Decesul a fost provocat de un copac care a cazut peste o mașină, o femeie fiind omorâtă. În Berlin a fost declarată stare de urgență. Mai multe zboruri internaţionale de pe aeroporturile din Bremen şi Hanovra au fost anulate. În portul Wilhelmshaven, o macara care cântăreşte 1.000 de tone a fost doborâtă de vânt. Furtuna este una violentă, pe internet fiind postate imagini și informații despre grindină de mărimea unor mingii de tenis.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *