• Fără categorie
  • 0

Există planul secret al SUA de a-l elimina pe Kim Jong-un

august 13, 2017

Măsura e completă, mai multe planuri sunt perfecţionate. După nenumăratele avertismente ale lui Donald Trump lansate Coreei de Nord şi în timp ce preşedintele chinez Xi Jinping invită la moderaţie, ies la iveală câteva soluţii pentru a frâna escaladarea provocărilor şi ameninţărilor proferate de Kim Jong-un: diplomaţia, bomba atomică, intervenţia militară sau schimbarea regimului prin metode care, se pare, că există şi sunt bine gândite.

Acest caz este deosebit de important deoarece este vorba de o ţară dotată cu arme nucleare şi rachete. Deci, ar fi mai bine dacă cineva, mai ”moderat”, l-ar înlocui după ce ”l-a răcit”, bineînţeles, cu ”glonţul de argint”, sunt vocile unor strategi care înţeleg gravitatea situaţiei şi se gândesc şi se gândesc la acestă soluţie.

Occidentalii au încercat cu Saddam Hussein şi Gaddafi. Sigur, rezultatele nu sunt încurajatoare, sigur în cazul Coreei de Nord, chinezii ar deveni utili. Fiindcă poate în aceste decenii de alianţă or fi ”antrenat” pe cineva…Kim Jong-un ştie toate acestea,  şi-a luat măsurile de precauţie. Inclusiv eliminarea tuturor pretendenţilor la o eventuală succesiune.
Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *