Există un medic în România care câştigă 2000 de euro pe zi. Şi lucrează la stat

februarie 14, 2017

8.500 de lei, şpagă, într-o singură zi de muncă. Asta au găsit procurorii anticorupţie în cabinetul unui medic din Sinaia. Practic, medicul Lucian Jianu găsise. reţeta îmbogăţirii. Specializat în Medicina Muncii, doctorul decidea cine primeşte pensie şi cine nu. Pacienţii săi erau obligaţi să-i dea doctorului echivalentul unei luni de pensie. Aşa a reuşit să strângă o avere fabuloasă. Doar vila din Buşteni este estimată la 1 milion de euro.

 

8.500 de lei. Aşa se traducea în bani recunoştinţa pe care pacienţii i-au arătat-o medicului Lucian Jianu într-o singură zi. Nu de bunăvoie, ci obligaţi. Procurorii spun că suma găsită în biroul medicului ar reprezenta mita pe care acesta ar fi primit-o de la oameni pentru eliberarea unor avize pentru pensie.

Procurorul de caz, ofiter de la DNA si jandarmi de la gruparea mobila ploiesti sunt in acest moment in cabinetul medicului si fac perchezitii.

Surse ale anchetei spun ca acesta lua de la fiecare pacient cel putin contravaloarea unei pensii lunare

Doctorul Lucian Jianu era singurul medic specializat în Medicina Muncii din Sinaia, Azuga, Buşteni şi Comarnic.

Toţi cei care voiau să iasă la pensie sau să-şi prelungească pensionarea pe caz de boală ajungeau în cabinetul său.

Acolo, orice act avea un preţ. Iar cine nu plătea, avea de suferit. O povstesc chiar foştii pacienţi ai medicului.

Pentru a nu lăsa urme, medicul folosea mănuşi chirurgicale la fiecare “tranzacţie”. Reţeta lui de îmbogăţire au funcţionat timp de 15 ani.

O dovedesc proprietăţile scumpe pe care le are pe Valea Prahovei. Doar vila din Buşteni este estimată la 1 milion de euro.

Una dintre proprietatile medicului Lucian Jianu se afla la poalele bucegilor, in cariterul poiana tapului. vila are 2 etaje si o mansarda, iar luxul din interior i-a uimit pana si pe anchetatorii care au desfasurat perchezitiile.

Medicul a fost reţinut de procurorii anti-corupţie şi este acuzat de 19 infracţiuni de luare de mită.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *