• Fără categorie
  • 0

Expertul în trafic de influență, Grumezescu, i-a adus pe tavă permisul de port armă lui Marian Măgureanu?

noiembrie 23, 2015

Teoretic, România are una dintre cele mai grele legi din lume privind deținerea armelor de foc. Potrivit acesteia, arme cu glonț au voie să aibă doar magistrații, diplomaţii, militarii, poliţiştii şi demnitarii, adică primari, miniştri, parlamentari. În ceea ce-I privește pe amărâții de bodyguarzi de la firmele private, pentru ei pistolul cu glonț e doar în vise. Asta nu înseamnă că în țara noastră se și întâmplă așa ceva. Dovadă că nu l-a împiedicat nimeni pe agentul de poliție Gheorghe Vlădan să trimită o ploaie de gloanțe asupra soției sale și a colegelor în coaforul de la Perla. Mai mult decât atât, legea armelor și munițiilor nu e și pentru mafioți de talie internațională ca Dumitru Puzdrea și fiul fostului șef al SRI, Virgil Măgureanu, Marian care pot oricând scoate arma din dotare și trage. Nimeni nu va lua atitudine, nici un personaj al poliției române nu va recunoaște că aceștia au avut permis de port armă legal sau nu. Din două motive: frica și șpaga!

Permise doar cu buletinul, ca la Flanco!

thumbnail.phpNu există român care să nu fi fost cutremurat atunci când a văzut cum un agent de poliție, aflat în subordinea binecunoscutului șef arme și muniții din Poliția Capitalei, Constantin Grumezescu a intrat în coaforul unde lucra soția sa și a făcut măcel. Din motive de gelozie sau nu, rămâne fapta. Care, dacă stăm și privim declarațiile acestui Constantin Gurmezescu tindem să credem că încearcă să fie mușamalizată. “Ştii, în Poliţie avem de toate, lăutari, ospătari. Ăsta era şofer. De-aia la noi e o vorbă, că sunt două feluri de poliţişti: ăia din Poliţie şi ăia de la Poliţie. (…) Dacă tu vii la mine cu toate actele în regulă, eu ce pot să fac? Înainte, când legea nu cerea cazier, i-am cerut unuia să-mi aducă să-i văd cazierul. A zis că mă dă în judecată. Până în 2007, vreo doi ani s-au luat permise de armă doar cu buletinul, ca la Flanco!”. Ce spuneți, domnule Grumezescu? Și dumneavoastră nu v-a fost pe plac acest lucru, nu-i așa? Câtă șpagă v-ați luat de-a lungul timpului ca să fiți mereu mai darnic ca Moș Crăciun cu permisele de port armă? Nu cumva ascundeți de fapt multe din lucrurile care se petrec la fostul dumneavoastră loc de muncă prin această afirmație care nu e absolut deloc la locul ei? Domnule Grumezescu, ați uitat cumva că după acest incident îngrozitor, ați fost pus la colț și pus să vă dați demisia? Dar datorită relațiilor pe care le aveți de-a lungul timpului cu Virgil Măgureanu, sunteți liber și vă merge parcă mai bine ca niciodată.

Patron de magazin de armament, pe banii lui Puzdrea!

Asta pentru că domnul Constantin Grumezescu este acum fericitul patron al unui magazin de arme și muniții situate la doi pași de Poliția Capitalei, pe Brezoianu. Ce face fostul șef arme și muniții acolo? Tot ce vrea el, ba spun gurile rele se pare că nu ar fi deloc cuminte și s-ar ocupa și cu ceva trafic de arme! Ceea ce nu e frumos, domnule Grumezescu pentru că prietenul Virgil Măgureanu nu va avea o veșnicie România la picioare și s-ar putea ca la un moment dat să fiți pus în fața faptului împlinit și cineva să vină să vă ia pe sus, apoi să vă arunce ca pe o măsea stricată în vreo celulă unde ce credeți? E foarte posibil să fiți coleg chiar cu ceva din nenorociții pe care colegii dumneavoastră i-au băgat la pușcărie. Și atunci vă dați seama și singur ce viață fericită ați avea! Și credeți-ne pe cuvânt, domnule Grumezescu, momentul acesta se apropie cu pași repezi! Până vom ajunge să vedem cum ceaiul ticăie pentru Constantin Grumezescu trebuie să vă spunem, dragii noștri cititori, că acest magazin din Brezioanu spune gura târgului că a fost sponsorizat 100% de mafiotul Dumitru Puzdrea! Ca mulțumire a faptului că domnul Grumezescu a fost mereu alături de el în cele mai grele momente ale vieții, când dosarele penale curgeau pe bandă rulantă. În plus de atât, nu Grumezescu a fost cel care i-a dat lui Puzdrea permis de portă armă și nu l-a înzestrat cu multe pistoale pe care acesta le deține ascunse într-un seif aflat în vila sa aflată pe Șoseaua Nordului? Atunci cum să nu fie Puzdrea domn cu un polițist care îi știe toate secretele? Doar nu e atât de tâmpit încât să riște ca Grumezescu să scoată pe gură tot ce știe despre trecutul său plin de bube? Ce înțelegem de aici? Că Dumitru Puzdrea e la fel de implicat în acest trafic de arme! De aici câștigă sacii de bani de care are nevoie stringentă pentru a-și acoperi șpăgile către judecătorii și procurorii României care-I țin spatele.

La o cafea cu mafia

Apropo, domnule Grumezescu, știți ce spune legea? Pentru ca un personaj să primească un permis de port armă trebuie să mergeți la domiciliul acestuia să faceți niște investigații. Mai mult, să vedeți dacă e violent, dacă consumă frecvent băuturi alcoolice, dacă dă naștere la scadaluri, dacă e angrenat în procese cu veciii, dacă are comportament deviant, dacă face parte dintr-o familie dezorganizată, dacă se află în stări conflictuale, dacă are boli neuro-psihice, antecedente penale sau vicii, dar mai ales trebui văzut ce anturaje are solicitantul. Când i-ați dus acasă fiului lui Virgil Măgureanu permisul de port armă v-ați lămurit că acesta e apt 100%, nu-i așa? Fosta nevastă a lui Marian Măgureanu a declarat altceva cu doar trei zile în urmă. Și anume că fiul fostului șef al SRI a fost de multe ori la spitalul de psihiatrie de unde a venit cu tone de rețete pentru că vroia să-și pună capăt zilelor. În plus de atât, se a trăit timp de 20 de ani un adevărat coșmar, fiind supusă celor mai mari umilințe din partea lui Marian Măgureanu, care nu rata nici o ocazie să se îmbete ca ultimul bețiv și să o calce în picioare pe biata femeie. În aceste condiții, domnule Grumezescu, nu v-a fost frică deloc că s-ar putea să intrați în belele dacă Măgureanu cel mic va scoate arma din dotare și va trage într-un om care nu i-a greșit cu nimic? Vă gândeați probabil că în caz de nenorocire, va interveni șeful SRI și va rezolva problema cât ai bate din palme. Nimic neadevărat, doar că ulciorul nu merge întotdeauna la apă, spune un vechi proverb românesc. Și pentru că tot vorbim de legăturile cu mafia, domnule Grumezescu câți saci de bani ați primit de la Puzdrea ca să-I aduceți și lui permisul de port armă tot acasă, la vila de pe Șoseaua Nordului? Și mai mult decât atât, zice lumea că domnul Puzdrea ar avea în seiful ascuns în pereții casei o adevărată colecție de arme pe care a reușit să o strângă evident cu ajutorul dumneavoastră, domnule Grumezescu! Cum o scoatem la capăt cu Puzdrea, care are déjà la activ două tentative de omor?

638016015_bAndrei Grumezescu + Andreea Puzdrea = Love

Date fiind încrengăturile dintre Grumezescu, Puzdrea și Măgureanu, ca să fie sigur că fostul șef arme și muniții va fi veșnic alături de el, mafiotul de la Flora l-a angajat pe fiul acestuia, Andrei la marele complex. Și asta nu e tot. I-a facilitate și o întâlnire cu săgeata lui tata, Andreea Puzdrea, care și-a dat de două ori ochii peste cap și a devenit brusc iubita lui Andrei. Ca tacâmul să fie complet, Andrei s-a mutat cu fiica lui Puzdrea acasă la ea, cum își dorea Puzdrea. După ce au început să iasă prin presă tot felul de zvonuri despre această legătură dintre Puzdrea și Grumezescu, ba chiar unii îi vedeau déjà cuscri, șobolanul din nordul Bucureștiului s-a speriat și l-a înlăturat pe Andrei de la firmele sale. Nu însă și din inima fiicei sale, Andreea care și în acest moment îl are ca iubit. Mă rog, unul dintre iubiți, ca să fim mai corecți, căci știm și noi că fetița lui tata e de uși multe. Iată de ce arhitectul Năstase Cătălin, fostul asociat al lui Dumitru Puzdrea, care încearcă de ani buni să scoată în evidență toate ilegalitățile ordinarului nu are niciodată câștig de cauză la Parchetele, toate plângerile sale fiind efectiv tratate cu… dosul! Dar Andrei Grumezescu și-a băgat coada grav de tot și în dosarul pe care Puzdrea îl are deschis la Suceava, unde e acuzat că a falimentat fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc, apoi a vândut-o bucată cu bucată. Pentru că a fost coleg de facultate cu renumitul ofițer șpăgar Cristian Vasilcău care se ocupă de ani buni cu acest dosar, ne putem imagina și singuri ce a știut că facă acest Andrei Grumezescu! Adică tot ce i-a suflat Puzdrea în urechi ca să-l scape cât mai repede de dosarul care în acest moment l-ar putea arunca urgent în spatele gratiilor! Ca o dovadă a faptului că Puzdrea e înțepenit de frică când ajunge la Parchetul din Suceva, și-a luat un însoțitor de nădejde: pe Andrei Grumezescu, evident! 

 

INCREDIBIL !!! Politistul Cristian Vasilcau -un adevarat Dumnezeu la DIICOT Suceava!

Un mic, o bere și-o ilegalitate la Casa Românească

biggunCu puțin timp în urmă, informatorii noștri ne-au adus o știre extrem de importantă. Și anume că domnul Puzdrea își petrece timpul liber la poligonul de la Băneasa, unde, grație ajutorului dat de prietenul Constantin Grumezescu, acesta poate intra când vrea și mai ales cu cine vrea. Adică cu cei pe care mafiotul ține cu tot dinadinsul să-I aibă la degetul mic. Că venii vorba de muniție, cine să-și facă probleme? Grumezescu rezolvă totul în doi timpi și trei mișcări. Ia să vedem, îndrăzește cineva să-l întrebe pe Puzdrea ce caută în miez de noapte la poligonul din Băneasa? Sau la Casa Românească, restaurantul situate la doar doi pași de magazinul de arme și muniții patronat de Grumezescu? Acolo se simte Puzdrea cel mai în singuranță, pentru că nimeni nu-l poate atinge. Doar patronul restaurantului este nașul lui Grumezescu și are întinse absolut toate antenele pentru ca celor doi să le fie așezat covorul roșu. Poate că această informație le e de folos celor de la Direcția Națională Anticorupție și reușesc și domnii procurori să-și facă timp să bea cafea și o apă plată la Casa Românească. Așa s-ar putea să vadă cu proprii ochi cui mai servește pe tavă permise de port armă domnul Constantin Grumezescu și cui îi înmânează ordinarul Puzdrea plicurile cu bani negri. Ce spuneți domnilor procurori de așa o pradă?

 

 

 

 

 

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *