Familia lui Vadim cere o pensie mai mare pentru Tribun

octombrie 4, 2015

Familia lui Vadim cere o pensie mai mare pentru Tribun.De când Corneliu Vadim Tudor a trecut la cele veșnice, fetele lui par mai hotărâte ca niciodată să-i calce pe urme.

Mereu nemulțumite, acestea vin acum cu o nouă problemă. Vor ca pensia tatălui lor, care se ridică la 2000 de lei să fie recalculată. Iată că a declarat Lidia, fiica cea mare a Tribunului: „Am fost la Casa de Pensii unde ni s-au cerut nişte acte de la Senat. Eu am depus o cerere în acest sens şi deocamdată stagneaza aceste acte. Tatăl meu, pentru 36 de ani de muncă, primea 2.000 de lei pensie.

De la Casa de Pensii ni s-a spus că probabil e o eroare şi probabil e prea puţin pentru cât a muncit. Tocmai de aceea am cerut o recalculare a vechimii lui în Senat, că a muncit 16 ani acolo, şi să vedem dacă o vor soluţiona. Am făcut şi la Parlamentul European, dar deocamdată suntem încurcaţi în aceasta birocraţie”. Suntem tare curioși cum va rezolva statul român această problemă. Nu de altceva, dar dacă se va mări pensia lui Vadim, atunci să vezi puzderie de politicieni nemulțumiți care vor bate la porțile Casei de Pensii…

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *