• Fără categorie
  • 0

Fiica lui Radu Beligan este daramata dupa moartea actorului! Lamia a vrut sa se retraga la manastire

iulie 31, 2016

Lamia, fiica lui Radu Beligan, este in continuare coplesita de moartea tatalui sau.
Radu Beligan a murit miercurea trecuta, iar actorul de 97 de ani a fost inmormantat sambata, la Cimitirul Bellu. Cea mai afectata de disparitia marelui actor a fost chiar fiica sa, Lamia, care a aratat daramata la funeralii.
Se pare ca Lamia a vrut sa se duca la o manastire, sa se reculeaga, impreuna cu prietena sa, Manuela Harabor, actrita recunoscuta pentru faptul ca este extrem de credincioasa, dar nu a avut puterea sa mearga la Manastirea Lupsa, situata in Tara Motilor. “Te-ai si intors de la Lupsa?”, a intrebat-o o amica pe Harabor, dupa ce a abordat-o pe un site de socilializare.
“Nu am mai plecat. Lamia inca nu se simte in stare sa plece la drum”, a raspuns actrita. Manastirea Lupsa este una din cele mai vechi asezari monahale de pe Valea Ariesului. Biserica manastirii cu hramul „Sfantul Mare Ierarh Nicolae”, construita din lemn de stejar, este considerata cea mai veche biserica de lemn din Transilvania.

Lamia este unul din cei 4 copii ai lui Rdau Beligan, ceilalti fiind Anamaria (din casnicia cu Dana Crivat), Raluca si Alexandu (din casnicia cu Marica Beligan). Lamia (49 de ani) i-a calcat pe urme tatalui sau, fiind o apreciata actrita de teatru.

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *