Fiica lui Voiculescu rămâne fără avere

decembrie 10, 2015

Fiscul e disperat pentru că nu ştie cum să mai recupereze prejudiciul din dosarul ICA în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Varianta pe care au găsit-o acum a fost să scoată la licitaţie casa de vacanţă din Predeal pe care o are fiica lui Voiculescu, Camelia, cu tot cu mobil şi electrocasnice. Licitaţia va avea loc înainte de Crăciun iar preţul de pornire este de 343.000 de euro, fără TVA. Casa se ridică pe patru niveluri, demisol, parter, etaj, mansardă şi include, printre multe altele, pivniţă, cămară, bucătărie, atelier, seră, terase, garaj, birou, dressinguri, balcoane, trei dormitoare şi trei camere de zi.

Tot în aceeaşi zi, cei de la Fisc o lasă pe Camelia Voiculescu şi fără mobilier şi electrocasnice, fiind scoase la licitaţie şi aceste obiecte. Este vorba de peste 75 de piese, care includ scaune, o masă ovală de living din esenţă nobilă, vitrine, fotolii, canapea din lemn masiv şi piele, paturi, dulapuri, cuiere, pat de masaj, dar şi maşina de spălat vase, combină frigorifică, televizoare, aparat de spălat auto şi maşină de curăţat zăpada, iar preţul de pornire fără TVA este de 15.000 de euro. Iată ce Crăciun fericit le face Fiscul celor din familia Voiculescu.

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *