• Fără categorie
  • 0

Fiscul zguduie milionarii, dar Dumitru Puzdrea e scos din schemă

august 6, 2015

 

Fiscul nu stă degeaba. S-a apucat de zgâlțâit zeci de milionari din țară pe care i-a chemat cu documentele la control ca să verifice cât de curate sunt afacerile pe care le desfășoară. Până în prezent se pare că nu mai puțin de 30 de persoane au tremurat în fața inspectorilor ANAF iar dintre acestea 11 au fost luați în vizor.

Și verificările acestora nu se vor opri aici, pentru că oamenii legii au pus gând rău unui număr de 400 de români cu averi colosale, printre care se numără și personaje care apar în topurile celor mai bogați români. Numai că treaba nu se mișcă atât de repede pe cât ne-am fi așteptat noi, întrucât inspectorii ANAF se lovesc de enorm de multe probleme, mai ales de faptul că nu pot descoperi adevărul pentru că afaceriștii fac tot felul de încrengături dubioase și mută averile dintr-un cont într-altul. Iar până iese adevărul la suprafață, dacă se întâmplă acest lucru trece foarte mult timp. Printre acești afaceriști murdari nici de data aceasta nu se găsește Dumitru Puzdrea. Nu am văzut nici o mișcare din partea celor de la Fisc să solicite informații privind veniturile din țară și din străinătate ale acestuia, nu am constatat nici o verificare extinsă în ceea ce privește rulajele conturilor bancare, ba mai mult nu a cerut absolut nimeni date de la Oficiul Registrului Comerțului.

Nu s-a întâmplat absolut nimic care să-l facă pe Dumitru Puzdrea să nu mai doarmă noaptea speriat că dimineața zilei următoare va fi legat fedeleș și scos din schemă. Se vede treaba că domnii inspector nu știu câte proprietăți ilegale ale Puzdrea și din câte observăm nici nu sunt curioși să afle. Oare domnilor nu vă spune nimic faptul că acest mafiot are buletinul pe strada Nicolae Racotă dar locuiește într-o vilă de se întoarce după soare în Șoseaua Nordului? Nu vă spune nimic această stradă Racotă? Nu cumva acolo au fost prinși cu ceva timp în urmă niște hackeri periculoși care excrocau cât puteau persoane din America apoi împărțeau mălaiul cu Dumitru Puzdrea? Ce s-a întâmplat cu Puzdrea în urma acestei uriașe descoperiri a celor de la DIICOT și FBI? Absolut nimic, mai ales că de atunci nimeni nu mai pomenește nici un cuvânt. Parcă le-au fost legate gurile la toți. Iar domnul Puzdrea e lăsat să facă avere ilegală. În ceea ce privește vila din Șoseaua Nordului, acolo are Puzdrea strânse niște sume uriașe de bani pe care le-a depozitat într-un seif ascuns în pereții locuinței.

Dar seiful mai ascunde un secret: mai multe arme pe care excrocul le are printre care se pare că se găsește și pistolul cu care a împușcat cu ani în urmă doi bărbați care au parcat mașina în fața vilei sale din Sinaia. Și ce dacă a fost deschis un dosar? Nu l-au mușamalizat prietenii lui din poliție și din justiție? Cu alte cuvinte Puzdrea nu a fost subiectul nici unei investigații, nici mai mărunte, nici uriașe. Totul s-a mușamalizat direct, pe față, evident contra unor sume incredibil de mari. Oare nu acesta este și motivul pentru care domnii de la ANAF se arată neputincioși în faț marelui Puzdrea? Nu au băut oare din același pahar cu ofițerii secției 2 poliție, Lupu Marian, Firu Denisa, Dănuț Lepădatu și Matei Ionuț Alexandru, gașca care mușamalizează toate ordinăriile făcute de Dumitru Puzdrea? Domnilor inspectori ai ANAF, averea lui Puzdrea se ridică la peste 100 milioane de dolari. Vi se pare atât de nesemnificativă cât să nu luați cele mai drastice măsuri, fiind conștienți de modul fraudulos în care a fost făcută? Nu v-a informat nimeni că familia Puzdrea are conturi în Germania, Israel, SUA și Elveția?

Nu știți că mai nou nea Mitică împreună cu nevastă-sa fac drumuri dese prin străinătate tocmai ca să mute acei bani mulți și negri dintr-un cont într-altul? V-am informat noi acum ce se întâmplă în spatele afacerilor acestui excroc care a speriat România cu infracțiunile sale pe bandă rulantă. Presupunând că cei de la ANAF nu au luat mită de la Dumitru Puzdrea, atunci care este motivul real pentru care nu l-au inclus și pe al în mafia acelor suspecți ordinari? Sau poate tocmai așteaptă acea mită uriașă, oamenii legii, e posibil și așa ceva, nu spunem nu. În România coruptă de Puzdrea nimic nu ni se mai pare imposibil. De ce nu faceți ceva domnilor anchetatori cu firmele ilegale ale lui Puzdrea unde centru înaintaș sunt fetele lui, Andreea și Simon?

De ce nu vă interesează ce se întâmplă cu firma aceea fantomă de turism prin care Dumitru Puzdrea spală enorm de mulți bani și reușește să-I trimită în excursii și concedii luxoase tocmai pe domnii ofițeri, procurori, judecători? Aveți idée de ce niciodată Corpul de Control al Primăriei Capitalei nu a pus piciorul pe tarlaua lui Puzdrea de la Flora? Vă spunem tot noi. Pentru că însuși șeful Corpului de Control pleacă cu mafiotul să-și petreacă sărbătorile în Austria, la schi. Oare cu câți bani s-a întors slugoiul lui Sorin Oprescu de acum și ce procent i-a revenit și primarului corupt? Ce face DNA? La ce se gândește DIICOT? Ce păzește Corpul de control al Ministerului de Interne cu acest șobolan al României, Dumitru Puzdrea? Cât trebuie să mai așteptăm până când cineva va dori să facă dreptate?

 

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *