Fiul lui Osama ben Laden ameninţă SUA: Vom continua să vă lovim

iulie 12, 2016

Fiul fostului lider Al-Qaida Osama ben Laden a ameninţat, într-un mesaj audio postat online, că se va răzbuna pe Statele Unite pentru asasinarea tatălui său relatează Reuters.

Hamza ben Laden promite să continue lupta la nivel global a grupării teroriste împotriva Statlor Unite şi aliaţilor lor în acest discurs de 21 de minute, intitulat “Suntem toţi Osama”, potrivit grupului de supraveghere pe Internet a reţelelor teroriste SITE.

„Vom continua să vă lovim și să vă vizăm în țara voastră și în străinătate ca răspuns la opresiunea față de popoarele din Palestina, Afganistan, Siria, Irak, Yemen, Somalia și restul pământurilor musulmane care nu au supraviețuit opresiunii voastre”, susține Hamza.

‘Cât despre răzbunarea națiunii islamice pentru șeicul Osama, nu este o răzbunare pentru Osama în persoană, ci pentru cei care au apărat islamul’, adaugă Hamza ben Laden, conform Independent.

Osama ben Laden a fost ucis în ascunzătoarea sa din Pakistan de către comandouri americane, în noaptea de 1 spre 2 mai 2011, o lovitură extrem de puternică pentru Al-Qaida, care a comis atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 în Statele Unite.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *