Fiul lui Virgil Măgureanu, despre “circul” denunţurilor la DNA: Ghiulbenghian se răzbună din cauza unei afaceri eşuate

martie 30, 2016

O afacere eşuată cu familia Măgureanu l-ar fi făcut pe Florin Ghiulbenghian să înceapă sarabanda denunţurilor la DNA, alături de Alina Petre. Este ipoteza lui Marian Măgureanu, care a vorbit, în exclusivitate, pentru România TV.

Florin Ghiulbenghian a tot încercat, în nenumărate rânduri, să pună la cale tot felul de afaceri cu familia mea. Începând cu comerț cu armament, până la fabrica de procesare fructe a familiei din orașul Cehu Silvaniei, unde își dorea foarte mult să ajungă director general. Intuindu-i personalitatea instabilă de tip baron Munchausen (vorba unui prieten: după ce vindea Ambasada Chinei și focoase nucleare, venea la cafenea și avea gaură în talpa de la pantofi) tatăl meu a decis să-l îndepărteze. Pe fondul frustrărilor personale și a sentimentelor de ratare care îl bântuiau foarte des, domnul Ghiulbenghian a plecat din birou amenințand de față cu mai multe persoane: “Am să vă distrug” “, a mărturisit fiul fostului şef SRI.

Marian Măgureanu spune că Florin Ghiulbenghian a profitat de răceala dintre el şi fosta soţie Alina şi a cooptat-o pe aceasta într-un spectacol al denunţurilor delirante.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *