• Fără categorie
  • 0

Flora, imperiul groazei!

octombrie 17, 2015

Încet, dar sigur, iarna se instalează în casele noastre dar și în sufletele celor de la complexul Flora, îngroziți că au toate șansele să se transforme în țurțuri. Asta pentru că patronul ilegal al fabricii de făcut bani știe să ceară chirii infernale, dar uită tot mereu să facă ceva pentru oamenii care și-au deschis standuri acolo în speranța că vor trăi omenește.

Se scaldă în bani negri

Cât era deputat în Parlamentul României Dumitru Puzdrea a știut doar un singur lucru: să strângă lângă el cele mai ciudate personaje din fruntea țării pentru ca atunci când nu va mai face parte din elită să aibă pe cine să se bazeze în evaziunile fiscale pe care continuă să le facă. Pentru că nicăieri prin altă parte nu pot intra cei mai mulți bani decât pe poarta complexului Flora… Dacă tot vă scăldați în bani negri domnule Dumitru Puzdrea, oare nu ați putea face ceva și pentru amărâții care vă plătesc lună de lună sume colosale ca nu cumva să-i găsiți înțepeniți de frig iarna sau leșinați de căldură în toiul verii? Nu vă e rușine domnule Puzdrea că mai durează puțin și cad pereții pe cei cărora le luați și ultimul leu din buzunar? De ce nu vă trimiteți nevasta cea isterică la toaletele cele împuțite unde rahatul plutește ca barca pe valuri să vadă în ce condiții își desfășoară activitatea femeile din complexul Flora? Asta în timp ce Iosefina Mihaela se poartă cu oamenii de acolo ca și când ar fi niște sclavi pe plantație? Unde vă treziți domnule Puzdrea? Credeți că toate aceste gesturi ale dumneavoastră nu se vor întoarce ca un bumerang? Vă dorim ca măcar o perioadă din viață să trăiți coșmarul pe care l-ați creat altora și poate atunci vă veți da seama ce ați făcut și cum ați transformat unul dintre cele mai căutate en-gros-uri de altădată într-un imperiu al groazei!

Cine are curajul să scoată tonele de marfă din pavilionul 7?

În tot timpul acesta în pavilionul 7 al complexului Flora tronează tone de marfă pe care ordinarul Dumitru Puzdrea le-a cărat din țări ale Uniunii Europene, aducându-le în România ilegal, fără nici un fel de acte, dar cumpărate la un preț derizoriu și evident fără TVA pentru ca mai apoi să le vândă cui poate la un preț de câteva ori mai mare, adăugând și TVA-ul din țară. Cine le păzește? Tablagii ai secției 2 poliție, trimiși acolo cu țintă precisă de niște ofițeri la fel de ordinari ca și Puzdrea, Lupu Marian, Firu Denisa și Ionuț Lepădatu. Pentru aceste personaje care abia așteaptă să scoată pulanul din dotare și să lovească în oricine cred că v-ar ofensa măcar cu privire aveți bani domnule Puzdrea? Lor știți să le asigurați căldura necesară și toate beneficiile din lume. Și asta pentru că doar datorită lor sunteți acum liber și faceți tot ce vreți fără ca cineva să vă pună stavilă. Credeți că Dumnezeu nu vede acest lucru și nu vă va da palma pe care o meritați? Ba da domnule Puzdrea dar atunci când va veni vremea să o primiți, va fi vai și amar de viața dumneavoastră. Pentru că nu vă veți mai ridica. Va fi finalul.

Taxa de protecție îi asigură banii de șpagă

Apropo domnule Puzdrea, câinele de casă al dumneavoastră, fostul căruțaș Dinu David, devenit amantul Simonei, fiica cea mică a dumneavoastră intră tot la toaletele din complexul Flora? Nu prea credem pentru că altfel ar înțelege că viața nu e făcută din bătaie de joc. Până una alta, semianalfabetul care s-a băgat pe sub pielea Simonei, o fată căreia să ne fie cu iertare nu ați știut să-i dați educație, pentru că e doar o fată ușoară care schimbă bărbații mai repede ca pe ciorapi este cel care acum are o misiune extrem de importantă de îndeplinit: strânge taxa de protecție instaurată de dumneavoastră celor 200 de șoferi de taxi care zilnic sunt nevoiți să intre și să iasă din Flora. O taxă uriașă care se ridică la 100 lei/persoană/zi și pe care șoferii sunt obligați să o predea acestui Dinu David. Pentru că altfel se vor lovi atât de nebunia lui (a învățat tot ce e rău de la dumneavoastră domnule Puzdrea) dar și de răutatea tablagiilor secției 2 poliție. Oare cât va mai dura această bătaie de joc domnule Dumitru Puzdrea? Cât timp vom mai asista la indolența celor de la ANAF, ANI, Garda Financiară, Garda de Mediu sau DNA? Nu cumva și aceștia sunt mituiți până la Cer și o treaptă mai sus dacă până acum nu au luat nici un fel de atitudine la fel ca și domnii de la DIICOT, unde chiar fosta șefă, Alina Bica era preferată lui Puzdrea în materie de mușamalizat dosare pe bandă rulantă? Ce a făcut Bica cu atâta șpagă? Nimic. E în spatele gratiilor și atât de tare a cedat nervos încât mai e puțin și e posibil să răsune în România vestea sinuciderii ei. Tot aruncat în spatele gratiilor esteș și Lupu Marian, cel care de ani buni a ascuns toate dovezile care arată cât de vinovat poate fi Puzdrea Dumnezeu a făcut în așa fel încât s-a dus și Sorin Oprescu tot în pușcărie iar șpaga uriașă primită de la mafiot nu-i mai folosește nici lui la nimic. Și tot nenorociți sunt și Udrea și al său Cocoș, care au făcut bani pe bandă rulantă alături de domnul Puzdrea. Ce ar trebui să înțeleagă evazionistul numărul 1 al României? Că nu există crimă perfectă dar nici mafiot care într-un final să nu fie ras de pe fața pământului. Și lucrul acesta se va întâmpla domnule Puzdrea. În curând toți cei care au avut nevoie de dumneavoastră vor fi prinși rând pe rând și la un moment dat unul dintre ei ca să-și scape pielea va vorbi. Atunci vă veți lua adio de la tot…

 

 

 

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *