Florin Anghel s-a prezentat la sediul DNA Ploiești

decembrie 11, 2015

Fostul deputat PDL Florin Anghel s-a prezentat joi dimineața la sediul DNA Ploiești, fiind audiat de procurorii anticorupție în legătură cu afacerea “Ciuperceasca”, în care prejudiciul este estimat la 18 milioane lei, potrivit Agerpres.

Conform unor surse, în perioada în care Anghel a fost președinte al Consiliului Județean Prahova, autoritățile ar fi vândut la prețuri subevaluate zeci de hectare de teren care au aparținut fostei cazărmi Ciuperceasca.

Concret, în mandatul de președinte de CJ al lui Florin Anghel, aproximativ 40 de hectare de teren, care au aparținut fostei cazărmi Ciuperceasca, au fost trecute din proprietatea MApN în proprietatea Parcului Industrial Plopeni, al cărui acționar unic este Consiliul Județean Prahova.

Ulterior, terenurile respective ar fi fost vândute la prețuri subevaluate, prejudiciul creat astfel fiind estimat la 18 milioane lei.

În dosar sunt suspecţi şi fiica preşedintelui suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma, dar şi consilierul județean Dănuț Cornea, fost director al Parcului Industrial Plopeni, care s-au prezentat de asemenea joi la DNA.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *