• Fără categorie
  • 0

Fost celebru sportiv, dezvăluire incredibilă despre Ion Țiriac: Mi-am dat seama că nu e de glumă cu el. Este un om brutal

noiembrie 22, 2017

Fostul tenisman german Boris Becker a dezvăluit un episod al cărui protagonist a fost Ion Țiriac, cel care l-a antrenat la începutul carierei sale.

 

Televiziunea germană ARD i-a dedicat lui Boris Becker un documentar după ce fostul mare sportiv a împlinit vârsta de 50 de ani, însă acesta nu a fost prezent la premieră, în condițiile în care era la Turneul Campionilor de la Londra.

Jurnaliștii publicației Zeit notează că Becker povestește în documentar momentul în care Țiriac a spart un pahar și a mestecat cioburile.

“La un moment dat, Țiriac a spart un pahar și a mestecat cioburile. Acela a fost un moment în care m-am gândit că nu e de glumă cu el. Este un om brutal”, povestește Becker în documentarul său, conform gsp.ro.

Boris Becker are 6 trofee de Grand Slam în palmares, iar în perioada 1984-1993 a lucrat cu Ion Țiriac. Românul a participat direct la ascensiunea neamțului.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *