• Fără categorie
  • 0

Fosta noră a lui Măgureanu îl atacă din nou pe Şarpele cu ochelari! Puzdrea, a venit momentul să se afle totul şi despre tine!

ianuarie 15, 2016

Dacă deţinuţii de top ai ţării scriu pe bandă rulantă lucrări ştiinţifice ca să iasă mai repede din spatele gratiilor, mai există un personaj care are de scris romane istorice despre mineriade , evenimentele de la Târgu Mureş şi mai ales despre imensa sa avere pe care nu o poate justifica. Oare cât din aceasta a fost făcută de cel supranumit Şarpele cu ochelari din imensele şpăgi primite de la cel căruia îi ţine spatele, Dumitru Puzdrea?

 

VADIM: PUZDREA este pe un drum gresit. O sa bag MAFIA in pamint!

Acuzaţii grave!

Virgil Măgureanu vreaudreptateNici n-a început bine anul 2016 că fosta noră a lui Virgil Măgureanu,, a publicat pe pagina ei de facebook nişte afirmaţii mai mult decât grave la adresa socrului său, cuvinte care spun enorm de multe despre cine este familia Măgureanu şi cum a reuşit să strângă o avere imensă. Iată cu ce ne-a îngrozit Alina Măgureanu: “Fostul meu soţ, Marian Măgureanu m-a acţionat în instanţă pentru prejudiciu de imagine, defăimare a înfăţişării sale, a frumoasei familii şi a pocnitoarei aferente. Mai clar s-a supărat că pe el l-am făcut gras, pe Tăticul criminal, pe Mămica, abonată la ‪‎Artmarkt, iar pe tanti Daniela….doar că am adus în discuţie că-mi poarta bluziţele mele:))) Nu vrea despăgubiri decât de 10.000 euro N-am înţeles cum îi vrea, 10.000 pentru fiecare? Şi în care cont? La ‪‎Sparkasse în ‪‎Elveţia? La ‪‎privatebanking ‪‎BRD? Sau pe insula unde stă ascuns fostul şef de la ‪‎BancaColumna, dl . ‎Bostan? Îmi cer scuze pentru că adevărul doare aşa rău. Reformulez: el arată ca manechinul din imagine, doar cântăreşte mai mult (x3), că aşa e când amesteci trufele de la ‪‎MonteCarlo cu Şpriţul de Vară, pâinica proaspătă şi şoriciul de porc de la ‪‎Coliba Haiducilor.

violenta-domestica-era-la-noi-ca-mersul-pe-bicicleta-la-altii-alina-magureanu-virgil-magureanu-este-in-continuare-un-om-influent-162939.png Despre Mămica lui o să spunem că din umila pensie nu mai colecţionează decât surprize de la guma Turbo, în loc de tablourile de milioane de euro pe care le are dosite în cutii ffff mari.Tăticul a fost doar spectator, săracu’, când s-au sinucis ăia şi la ‪‎Revoluţie şi la ‪‎Mineriadă…. ghinion de neşansă. Despre pocnitoare spunem că e fată specială şi că şi-a găsit jumătatea şi stilul în casa mea. Bravo, iubita! Cât despre ce urmează, la vita e bella! Primim ceea ce oferim în viaţă! Cel puţin aşa sper! Şi ghici pe cine cheamă martor? Că el cică n-are cont de facebook… e totul un complot de denigrare a familionului, la nivel internaţional:))))) Pe Dan ‪‎Tocaci, peştele şef al lui ‪‎Florian Walter şi al lui ‪‎Cristi Borcea. Cel mai bun prieten al soţiilor acestora, al celor iniţiale, dar care lua bani pentru protocoalele făcute pentru amantele lor, şi în cazul unora, devenite viitoarele soţii, gen ‪‎AlinaBorcea….Asta înseamnă să fii şmecher şi mafiot. Hai că 2016 e la fel de plin de adrenalină pentru mine! Mă speriasem că am prea multă linişte şi că pot să văd elefanţi doar la Zoo!”. Păi, staţi aşa, domnule Măgureanu, că ceea ce spune fosta dumneavoastră noră nu sunt doar nişte lucruri aruncate la nervi, ci nişte adevăruri mai mult decât dureroase despre cine sunteţi dumneavoastră şi cu ce vă ocupaţi. Nu că nu ne-am fi dat seama, dar acum avem amănunte picante chiar de la omul care ştie atât de multe încât nu garantăm că nu va scoate totul la iveală. Conturi în Elveţia? Nu sună a ceva cunoscut, domnilor anchetatori ai DNA? Nu cumva şi prietenul Puzdrea are tot conturi acolo, pe lângă cele din Dubai, SUA, Germania, Israel şi Dumnezeu ştie pe unde? Credeţi că în această situaţie va mai afla vreodată cineva câţi şi mai ales unde are Puzdrea ascunse sumele alea uriaşe de bani, dacă pe filieră a intrat Măgureanu? E clară treaba că securistul i-a făcut nişte aranjamente lui Puzdrea pe care nimeni nu le va descâlci vreodată.

VADIM: PUZDREA este pe un drum gresit. O sa bag MAFIA in pamint! (Partea 2)

Unde sunt ascunse armele mafiotului?

PUZDREAwwwwTablouri de milioane de euro ascunse în cutii de doamna Măgureanu? Dacă familia e atât de cinstită şi corectă, atunci de ce le ascunde şi nu le pune pe pereţii casei ca să se fălească cu ele? Pentru că sunt cumpărate pe bani negri, de aceea! Pentru că şpăgile primite de Măgureanu ca urmare a uriaşei sale influenţe e musai să nu fie niciodată descoperite de nimeni, ca să nu izbucnească un foc atât de puternic că nu-l va putea stinge nimeni vreodată. Dar armele pe care gurile rele spun că le are fostul şef al SRI? Sunt puse cumva laolaltă cu cele ale lui Dumitru Puzdrea, adică pitite în seiful pe care acesta îl are băgat în pereţii vilei sale din Şoseaua Nordului? Da, domnule Puzdrea, armele acelea pe care le scoateţi când aveţi chef şi le folosiţi ca să împuşcaţi oameni nevinovaţi! Cum a fost cazul celor doi bărbaţi care au parcat maşina în faţa vilei dumneavoastră de la Sinaia, sperând că vor reuşi să mănânce la restaurantul aflat în imediata apropiere, dar au ajuns să fie împuşcaţi de dumneavoastră! Apropo, domnule Măgureanu pentru intervenţia pe care aţi făcut-o în acest caz, cât aţi primit? Ce-I drept, a fost o nimica toată pentru dumneavoastră să muşamalizaţi o tentativă de omor, o infracţiune de nimica toată pe lângă dosarele grele ale lui Dumitru Puzdrea pe care le-aţi aranjat de-a lungul timpului. Oare n-o fi venit momentul să vă vedem pe amândoi la pachet cum daţi cu subsemnatul pe la Direcţia Naţională Anticorupţie? Poate ajungeţi amândoi în aceeaşi celulă şi vă puneţi pe jucat table, că tot se aude pe la colţuri domnule Măgureanu că aţi fi un împătimit al acestei arte… Din ceea ce spune fosta dumneavoastră noră, domnule Măgureanu, dumneavoastră aţi fost tartorul care l-a ascuns pe fostul şef al Băncii Columna, domnul Bostan pe o insulă. Probabil acolo unde nu există lege de extrădare, undeva unde e cald şi bine. Şi? Ce procent v-a revenit din această misiune extrem de importantă? Ce spuneam noi, domnilor procurori ai DNA, că va veni momentul în care Puzdrea va dispărea ca măgarul în ceaţă şi se va ascunde într-un loc unde nimeni nu-l va putea descoperi vreodată? Aţi înţeles măcar în al 12-lea ceas că Măgureanu va fi cel care îl va duce în acel loc rupt de tot ce e rău, unde Puzdrea să trăiască ca-n sânul lui Avram, în timp ce fostul şef al SRI să dobândească probabil o rentă lunară de la mafiot?

casa_puzdrea_mihaela1Asta ca să fie toată lumea mulţumită? În prezent, Măgureanu este urmărit penal în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, iar copiii săi tot afacerişti, sunt conectaţi la reţeaua de interese a lui Remus Truică, protagonist în două dintre cele mai scandaloase dosare instrumentate de procurori – dosarul Bancherilor şi dosarul restituirilor ilegale, prin cumpărarea drepturilor litigioase de la aşa-zisul prinţ Paul al României. Am pomenit ceva de retrocedări ilegale? Poate află doamna Alina Petre cât de mult a avut de câştigat domnul Măgureanu după ce Dumitru Puzdrea a reuşit să devină proprietar ilegal peste terenul de la Flora din nordul Capitalei, unde nenorocitul a ridicat apoi megadontul dar şi o clădire pe care a aşezat-o direct peste cele două magistrale care alimentează Capitala cu apa. Demonstrându-ne în acest fel că poate să facă absolut orice în România, atâta timp cât se află în cârdăşie cu Şarpele cu ochelari! Şi dacă prietenia cea veche şi rentabilă pentru amândoi, se va strica? Cine va râde la urmă, nu cumva va râde mai bine?

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *