Fostul deputat a fost eliberat, însă a dat de un alt necaz! Îi cere despăgubiri lui Boureanu după ce l-a băgat în spital

august 13, 2017

Eliberat din închisoare după ce a stat după gratii două luni pentru că a bătut un poliţist, Cristi Boureanu are noi probleme. Un bărbat care a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale după o plimbare cu ATV-ul condus de fostul deputat vrea să-l facă acum pe politician să plătească. 

Totul s-a întâmplat de 1 Mai pe plaja din Mamaia. Lucian Ştefan se plimba cu ATV-ul, ca pasager, când, potrivit declaraţiilor sale, Boureanu s-a urcat la volan, a condus nebuneşte şi s-a răsturnat.

„De 1 Mai, am ieşit cu prietenii la un grătar la ieşire din Mamaia, la o plimbare cu un ATV. Ne-am oprit la un moment dat în apropierea grupului în care se afla şi Boureanu. Prietenul meu a coborât să prezinte maşina, moment în care domnul Boureanu s-a urcat la volan, eu fiind în dreapta, a demarat în trombă şi a făcut nişte mişcări foarte bruşte care au cauzat răsturnarea noastră, eu rănindu-mă foarte grav la umăr. La o viteză foarte mare, Boureanu a luat brusc de volan, moment în care ATV-ul s-a răsturnat”, spune Lucian Ştefan.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *