Frăția interlopilor cu reprezentanții Primăriei Capitalei Rețeta succesului lui Puzdrea: șpaga!

februarie 10, 2015

Contractele pe bani publici sau clădirile ridicate fără nici un fel de autorizație de construcție sau funcționare nu sunt pentru oricine. Trebuie să faci parte dintr-o mafie, să fii ai un nume în acest sens, să fii îndrăznit să furi o sumă bunicică de bani de la stat sau de oriunde crezi că se poate. Pentru că prestanța se măsoară în funcție de legăturile ciudate dar numeroase pe care le ai în Primăria Capitalei.

Și banul vorbește…

Și cine poate fi personajul cel mai bun în a trage sfori pe bandă rulantă decât Dumitru Puzdrea? Cine poate construi orice dorește și oricând dorește în complexul său de la Flora, o fabrică de făcut bani în toată puterea cuvântului, fără să fie nici măcar întrebat de ce o face decât tot Dumitru Puzdrea? Cu alte cuvinte, între domnul Puzdrea și reprezentanții Primăriei Capitalei, de la cel mai mic până la boss-ul Sorin Oprescu există o frăție adevărată. Întreținută, evident, cu niște sume mari de bani. Dar în România, țara tuturor posibilităților, nimic nu este imposibil. După ce a intrat ilegal în posesia terenului de la Flora, fiind ajutat deopotrivă de toți primarii care au trecut pragul celebrei instituții șpăgare numită Primăria Capitalei, de la Traian Băsescu (mituit, spune lumea cu vreo 4 milioane de dolari ca să-i semneze bunului său prieten niște hârtii… nesemnificative pentru funcția de edil al Bucureștiului, dar care i-au ajutat enorm lui nea Mitică), până la Viorel Lis, rămas în istorie pentru renta lunară pe care o primește și acum, Adriean Videanu (și ale lui incredibile afaceri super bănoase) și terminând cu doctorul mare iubitor de arginți, Sorin Oprescu, Puzdrea a hotărât că a venit momentul să mai calce puțin în picioare legea și să ridice și un service auto. Tot într-o formă ilegală. Ceea ce a și făcut. În condițiile în care repetăm pentru a nu știu câta oară: societatea are cartea funciară blocată și nu are voie să facă absolut nici un lucru pe firmă! Dar îl cheamă Puzdrea și face doar ce vrea el! De ce s-a făcut acest service, e lesne de înțeles pentru noi. Era nevoie de încă o formă de spălat bani, în primul rând și în plus, ofițerii de poliție care-i sunt alături la bine și la greu, alături de procurorii sau judecătorii care-i măsluiesc dosarele aveau și ei nevoie de un loc unde-și să-și întrețină mașinile, cumpărate și acestea în marea lor majoritate tot din banii primiți de la Puzdrea.

Dacă prostia ar putea vorbi…

Încercând să atragă atenția asupra mojiciilor care se petrec de ani buni la complexul Flora, fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin va face o sesizare pe care o va trimite la Primăria Capitalei și la poliția sectorului 1. Credea, probabil, că s-a mai schimbat situația pe acolo cu interminabilele șpăgi… Numai că, din păcate pentru micul Paris, în ograda lui Sorin Oprescu se întâmplă lucruri și mai grave. Reamintim că tot arhitectul Năstase a fost singurul om care a făcut nenumărate plângeri la toate instituțiile abilitate în care prezenta dureroasa situație a clădirii ridicate de Dumitru Puzdrea peste cele două apeducte fiecare având diametrul d 2,2 metri, care transport aproximativ 500.000 mc/zi de la stația Griro la stația de pompare Nord a municipiului București. De ce este atât de gravă această situație, domnule primar Oprescu? Vă mai spunem încă odată, poate, cine știe, la un moment dat veți fi în stare să luați de bune vorbele noastre și să ridicați măcar un deget împotriva acestei situații incredibile. Nici o echipă de specialiști, indiferent cât de mult și-ar dori aceasta să rezolve o situație, indiferent cât de bine instruiți ar fi în meseria lor, nu vor putea face nimic. Asta inseamnă că, oricând natura ne poate da o palmă zdravănă, iar noi, muritorii ne șteptăm moartea. Pentru că așa dorește Dumitru Puzdrea, supranumit buricul pământului… După ce s-au chinuit mult să dezlege misterul acestui service auto, vine și răspunsul de la Serviciul Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal. Care răspuns sună așa: Vă comunicăm că la data de efectuării controlului (09.01.2015), nu se efectuau nici un fel de lucrări de construire, construcțiile la care faceți referire fiind înscrise în cartea funciară a imobilului de la adresa bd. Poligrafiei nr. 52-54, sector 1, București. Cine semnează hârtia? Șef serviciu, Constantin Unga.

 

 

Dosare la DNA

Oameni buni, voi chiar vă bateți joc de noi așa, pe față? Păi a spus cineva vreodată că a construit Puzdrea service-ul în luna ianuarie a acestui an? V-ați uitat când a făcut arhitectul Năstase sesizarea, ce a scris în ea, ce dovezi clare și indubitabile a adus și așa mai departe? Ce înseamnă asta? Vă jucați cu nervii noștri, ca să vedeți cât mai rezistăm? S-ar putea să aveți o mare surpriză, în acest caz. Ce echipă de prostovani ați trimis domnule Constantin Unga pe tarlaua lui Puzdrea? Sau așa a fost ordinul, de la bun început, să meargă trei semianalfabeți pe câmpia acestui mafiot și să plece cu sacoșele pline cu bani? Chiar nu vă e rușine? Drept cine ne luați cu asemenea minciuni ordinare? Apropo domnule Constantin Unga, avem o informație că și fratele dumneavoastră, stimabilul personaj pe nume Ilie Unga, lucrează tot în sistem cu dumneavoastră, este tot șef al Serviciului de Disciplină în Construcții și Afișaj electoral la Primărie. Și mai avem o informație care ar trebui să vă pună grav pe gânduri: se zice că amândoi aveți niște dosare babane la DNA legate de o mulțime de autorizații pe care le-ați dat de-a lungul timpului unora și altora, autorizații care au fost semnate dosar de mânuțele dumneavoastră, folosind ștampila de la Primăria Capitalei. O fi fost bine când ați primit șpăgile cele mari? Dar o fi rău când noi vom scoate la suprafață acest secret pe care-l țineți ascuns, în speranța că nu se va prinde nimeni? Surpriză! Noi am aflat! Așa cum știm foarte bine că domnul Puzdrea v-a felicitat de nenumărate ori și ați făcut pe proștii. Dar vă promitem pe această cale că situația nu va rămâne așa…

Să facem dreptate

Dacă așa stă situația, atunci poate domnii procurori de la DNA se vor ocupa și de această probleme de maximă importanță, nu-I așa? Pentru că nouă nu ni se pare absolut deloc normal ca frații Unga, dacă sunt urmăriți penal pentru nenorocirile pe care le-au făcut să mai stea în astfel de poziții! Trebuie să răspundă urgent pentru faptele lor! Mai mult de atât, trebuie să afle toată lumea cât primesc aceștia lunar de la Dumitru Puzdrea ca să închidă ochii și la construcția ridicată peste cele două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă și la service-ul auto și la absolut toate ilegalitățile care se petrec non stop la complexul Flora. Domnilor procurori ai DNA, avem toate dovezile care vă trebuie să începeți o anchetă ca la carte. Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie, numai să facem un pas spre aflarea adevărului. Nu se mai poate așa. Urgia naturii bate cu repeziciune la ușa și ar fi bine să nu ne prindă pe picior greșit. Dacă vă gândiți la viața dumneavoastră, atunci haideți, împreună să facem dreptate și să-i pedepsim pe toți cei care au considerat legea doar o minge de ping-pong!

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *