• Fără categorie
  • 0

Frații Becali și Cristi Borcea nu vor să mai părăsească închisoarea: Care este motivul

septembrie 8, 2016

Frații Ioan și Victor Becali, dar și Cristi Borcea, nu vor să mai iasă din celule. Cei trei au din nou înfățișare, însă l-au anunțat pe judecător că nu vor să mai fie citați în dosarul în care sunt acuzați că au mituit-o pe judecătoarea Terceanu pentru a fi achitați în Dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea și frații Giovani și Victor Becali sunt acuzați că ar fi plătit aproximativ 200.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu de la Tribunalul București ca să fie achitați în celebrul dosar al Transferurilor. Dacă frații Becali au recunoscut acuzațiile și mizează pe reducerea pedepselor, Borcea, în schimb, neagă faptul că ar fi plătit 10.000 de euro judecătoarei și vrea să fie judecat și să se administreze probe, însă în lipsă.

În ceea ce o privește pe judecătoarea Geanina Terceanu, ea a recunoscut deja că a primit mită de la cei 3 oameni din fotbalul românesc și a transmis că, dacă va fi condamnată la închisoare cu suspendare, este dispusă să presteze și muncă în folosul comunității, anunță stirileprotv.ro.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *