„ A furat împreună cu Băsescu ” și cu Puzdrea…

februarie 4, 2015

Această declarație nu ne aparține nouă, ci vecinilor Elenei Udrea care spun că la început Lenuța era o fată cuminte, normală, care provenea dintr-o familie săracă, dar care s-a „spurcat” la ordinării, după ce i-a cunoscut pe Băsescu și pe fostul ei soț, Dorin Cocoș.

Ce nu cunosc bieții oameni este faptul că aceștia sunt doar câțiva din cei cu care blonda a făcut afaceri ilegale. Despre nenorocirile comise alături de Dumitru Puzdrea se cunosc foarte puține, dovadă că cei doi au știut să țină secrete…

Dumnezeu să mă ierte, a furat cu domnul Cocoș

Dacă din mita uriașă pe care a încasat-o Dorin Cocoș de-a lungul timpului, Elena Udrea declara nu cu mult timp în urmă că a folosit-o pentru shopping-uri la nivel înalt, de unde a preferat să se întoarcă acasă cu sacoșele pline de rochii, pantofi și genți de mii de euro bucata, se pare că blonda și-a făcut plinul în ceea ce privește casele, conturile bancare sau terenurile din ceea ce a reușit să facă alături de Traian Băsescu. Și evident din nebuniile care au adus-o alături de Dumitru Puzdrea, lucru care nu știm din ce motiv continuă să fie ascuns. Furăciunile alături de mafiotul de la Flora le cunoaștem noi, iar celelalte par să fie știute de toată lumea, în mod special de vecinii de bloc, care iată ce declarații incendiare le-au făcut reporterilor veniți să le pună ceva întrebări…: “E pe drept? A furat? Eu o ştiu de când era atâta. Liceu… fată bună, cuminte, a învăţat bine.

Dorin Cocoș și Elena Udrea

Dorin Cocoș și Elena Udrea

Dar Dumnezeu să mă ierte, a furat cu domnu’ Cocoş, a furat cu domn’ Băsescu de a luat-o bâţu. Până a plecat de aici a fost o fată bună, dintr-o familie de oameni săraci” (…)  . “Cu ciorditul, cu şmecheritul şi cu Băsescu. Am auzit, dar merită, pentru că s-a dus acolo şi a furat pământ la lumea aia acolo… Şi ea a fost o săracă ca şi mine. A făcut şmecherii cu Cocoş. Ea a fost o păduchioasă, o ţărancă ca şi mine. Şi acum de ce e bogată? Că a furat terenurile la Nana şi în toate părţile?“. Dacă oamenii simpli, care odinioară stăteau cu capul plecat în fața dumneavoastră, considerându-vă o doamnă în adevăratul sens al cuvântului rămân șocați de ce ați reușit să faceți cu viața dumneavoastră și cu România în general, vă dați seama în ce hal ați ajuns, doamnă Udrea? La ce vă mai folosesc acum turnătoriile, doamnă Elena Udrea? Că de rigorile legii tot nu veți scăpa niciodată…

Cum se mușamalizează dosarele mafiotului de la Flora

Dacă nu am fi știut că una dintre cele mai profitabile combinații ale familiei Cocoș-Udrea ar fi fost cele cu Dumitru Puzdrea este strâns legat de complexul Flora, probabil că nu ne-am fi gândit mai departe și nu am fi sondat terenul. Dar când Dumitru Puzdrea a apelat la cei doi pentru a-l ajuta să înfăptuiască una dintre cele mai grave murdării ale lui, vânzarea complexului, în condițiile în care societatea are cartea funciară blocată și absolut nimeni din cei ce se cred buricul pământului în România nu pot face un gest, atunci cum să interpretăm acest lucru?

Am mai spus-o și o repetăm: Puzdrea a apelat la ajutorul Lenuței și al lui Dorin pentru că era sigur că învârteliile și sforile trase de aceștia nu vor da greș niciodată. Din nefericire însă pentru Puzdrea, tocmai această tranzacție pentru care fostul ministru al Turismului și ex-soțul ar fi trebuit să primească un comision enorm, nu a avut loc. Din ce motiv, nu știm încă. Probabil că Udrea și Cocoș au fost prea ocupați cu celelalte furăciuni, altfel nu ne explicăm nici în ruptul capului de ce nu a ieșit pasiența asta. În ceea ce privește dosarele mumașalizate ale mafiotului, cum putem spune noi că familia Cocoș nu a fost implicată și destul de grav, atâta timp cât până și ofițerul Voicu Mihai Marius cel care acum este chiar adjunctul șefului Poliției Capitalei a intrat în șlehta celor care sunt veșnic de partea lui Dumitru Puzdrea, fiind prezentat lui chiar de Dorin Cocoș? Să mai spunem ce a reușit să facă acest Voicu pentru Dumitru Puzdrea, grație șpăgilor uriașe încasate, a vilelor primite (construite evident printr-una dintre firmele sale ilegale) și a multor altor beneficii la care ar râvni chiar și Elena Udrea sau Dorin Cocoș? Să privim la câte dosare au primit NUP și atunci vom înțelege totul.

Și pentru că am amintit de dosarele cu Neînceperea Urmăririi Penale trebuie să amintim că cel de care lui Dumitru Puzdrea îi este frică

Traian Băsescu în perioada când era căpitan de vas

Traian Băsescu în perioada când era căpitan de vas

cel mai mult în acest moment, dosarul de la Câmpulung Moldovenesc, în care este acuzat de furtul enorm făcut la fabrica de cherestea, stă din 2007 și așteaptă la rândul său să fie mușamalizat. Și, cu siguranță dacă Alina Bica, șefa Antimafiei nu ar fi fost luată de procurorii DNA și băgată în închisoare, acest lucru s-ar fi întâmplat în scurt timp. Și atunci, spuneți-ne doamnă Udrea, lămuriți-ne domnule Dorin Cocoș mai avem vreo îndoială vizavi de avantajele incredibile pe care le-ați avut de pe urma lui Dumitru Puzdrea? Știți ce e dureros pentru dumneavoastră, doamnă Lenuța? Faptul că acum, când sunteți la ananghie și toată lumea vrea să să vadă închisă, nici măcar cel pe care l-ați slujit cu maxim devotament, Traian Băsescu, nu vă întinde o mână de ajutor, preferând să se scuture de situație ca dracu de tămâie, afirmând că îi e mult prea bine în sânul familiei. Căsnicie pe care dumneavoastră, doamnă Udrea nu o mai aveți. Banii v-au luat mințile și v-au distrus viața. Lucru care i se va întâmpla și lui Puzdrea.

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *