• Fără categorie
  • 0

Gabriel Oprea a susținut că nu-și dorește funcția de premier

octombrie 18, 2015

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a susținut sâmbătă că nu-și dorește funcția de premier și nici nu intenționează să candideze la Președinția României.

“Nu doresc funcția de prim-ministru, în primul rând sunt într-o coaliție de guvernare, avem prim-ministru, consider că avem o guvernare bună, poate deveni și mai bună, cu rezultate economice clare, o spun indicatorii internaționali. (…) Nu mă interesează funcția de prim-ministru, nu candidez și nu o să candidez la Președinție. De altfel, atât eu, cât și UNPR, l-am sprijinit pe președintele României, indiferent cum îl cheamă”, a declarat Oprea, aflat la Alexandria.

Totodată, Oprea a făcut din nou paradă de sprijinul pe care îl acordă

Sprijinim orice proiect național care aduce beneficii pentru România. Niciodată nu am dat jos un guvern din care am făcut parte, este o problemă de bun simț până la urmă, dar, repet, orice proiect național benefic României UNPR îl sprijină. (…) Suntem în coaliția de guvernare, mâine voi da un mesaj PSD să-l felicit pe domnul Dragnea, pe noul președinte (…), să-l felicit pe domnul Ponta care conduce un guvern bun. (…) Tot timpul ne-am respectat înțelegerile”, a spus Oprea.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *