• Fără categorie
  • 0

Gabriela Firea investeşte peste 470.000 euro într-un alt monument. Banii ajung în contul unei firme de apartament cu 0 angajaţi

decembrie 16, 2017

În Bucureşti, o capitală europeană sufocată de trafic şi poluare, plină de gropi şi gunoaie, primarul Gabriela Firea investeşte sute de mii de euro în statui şi monumente.

Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, (AMPT), un serviciu public de interes local al Capitalei, finanţată din subvenţii de la bugetul local al Municipiului Bucureşti şi din venituri proprii a încheiat un contract de lucrare de artă, proiectare şi amplasare monument momun Martin Luther şi Jean Calvin.
Lucrarea de artă se va efectua în atelierul firmei Acron Creative SRL. Monumentul comun Martin Luther şi Jean Calvin se va amplasa în Bucureşti.
Nu s-a organizat licitaţie electronică, fiind negociere fără anunţ de participare, valoarea totală finală a contractului este de 2,11 milioane lei, fără TVA. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare a fost că acest contract de servicii este, „adjudecat de câştigatorul sau unuia dintre câştigătorii unui concurs”.
Contractul a fost atribuit în data de 4 decembrie, Acron Creative fiind singura firmă care a depus ofertă. Contractul nu poate fi subcontractat şi este finanţat cu bani de la buget.
Acron Creative, o firmă cu sediul într-un apartament situat în Bucureşti, conform datelor financiare anuale la 31 decembrie 2016, a avut o cifră de afaceri netă 1.173.208 lei, venituri de 1.173.418 lei, un profit net de 478.435 lei şi 0 salariaţi. Firma care se ocupă de lucrarea de artă, în valoare de circa 470.000 euro are ca domeniu de activitate de interpretare artistică (spectacole).
Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *