• Fără categorie
  • 0

Generalul Dumitru Iliescu aruncă bomba. Este ireal ce i s-a întâmplat timp de 11 ani. „ Sper ca SRI să-mi comunice…”

septembrie 20, 2017

Generalul Dumitru Iliescu,fostul șef al SPP, a postat pe pagina sa de Facebook un MESAJ-REACȚIE la dezvăluirile explozive, din ultima perioadă, în legătură ce ceea ce se întâmplă în peisajul justiției din România. Fostul Șef al SPP aduce în discuție problema mandatelor de interceptare, devoalând faptul că a fost interceptat în același mod timp de 11 ani. Mai mult, generalul Iliescu atrage atenția că nimeni nu a sesizat ce se întâmplă, „de foarte mult timp, în vilele “K2” si “T14”, dar si in alte locatii, care sunt tot un fel de “casa Oprea”.

Reamintim că Daniel Dragomir a făcut, în ultima perioadă, o serie de dezvășiori explozive despre felul în care funcționa justiția în epoca Coldea, dar și despre jurnaliștii care îl slujeau pe generalul SRI.

Redăm mesajul postat pe Facebook de generalul Iliescu:

„Pentru ca se tot vorbeste de mandate de interceptare pe siguranta nationala si respectarea legii, am sa va spun ca si eu am fost interceptat in acelasi mod timp de 11 ani. Nu am avut un dosar care sa fie instrumentat de DIICOT pentru fapte de terorism, sau alte fapte care aduc atingere sigurantei nationale, dar nici nu am fost informat de SRI ca am fost monitorizat, asa cum prevede legea.

Am rabdarea necesara si sper ca pana la urma SRI sa-mi comunice concluziile monitorizarii in cei 11 ani

Concluzia vine de la sine. Ori eu nu am savarsit nicio fapta care sa fie sanctionata de legile sigurantei nationale, ori nu a fost suficient timp ca institutia de informatii sa-si dea seama daca reprezint un pericol in acest domeniu, sau impotenta lor de a demonstra faptele de care sunt suspectat, care ar fi de fapt lucrul cel mai grav. Am rabdarea necesara si sper ca pana la urma SRI sa-mi comunice concluziile monitorizarii in cei 11 ani, mai ales ca in comunicatul dat recent se afirma ca institutia respecta cu strictete prevederile legale.

Si pentru ca tot a venit vorba despre comunicate si interviuri poate ne spune SRI, intr-un nou comunicat de presa, cate intalniri au avut George Maior si Florian Coldea, in perioada in care au pastorit acest serviciu, cu reprezentantii partenerului nostru strategic, sau ai altor parteneri straini si cate cu sefii celorlalte structuri romanesti, cu atributii in domeniul sigurantei nationale, pentru o colaborare eficienta… Sunt foarte curios sa vad cu care dintre ei se vedeau mai des….

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *