Geoană vrea să scape definitiv de Vanghelie

aprilie 3, 2015

Dacă nu cu mult timp în urmă, Mircea Geoană și primarul sectorului 5 puneau la cale să construiască un partid cum nu a mai fost unul în România, odată cu arestarea lui Vanghelie, Geoană s-a sucit la 720 de grade și nu știe cum să scape mai repede de domnul Almanahe.

Primul pas a fost făcut, iar Geoană a anunțat că primarul Care este nu va face parte din noul partid: ”Partidul, din punct de vedere juridic, a fost înființat în urmă cu câteva zile. Cei pe care ne vedeți suntem în conducerea partidului.PSRO a început în această structură, toată lumea care a avut sau care o să aibă, evident, o contribuție nu putem să o negăm, dar din punct de vedere juridic și politic aceasta este echipa noastră de conducere.

Am anunțat care sunt criteriile de integritate ale partidului, iar acolo vedeți cine poate și cine nu poate să facă parte din partid”. Domnilor politicieni, dar toți sunteți frații lui Iuda în ultima perioadă? Toți fugiți ca necuratul de tămâie, atunci când vedeți că cineva se află la ananghie? Nu cumva nici unul dintre domniile voastre nu e curat și vă e frică să nu compătimiți cu cei aflați în spatele gratiilor?

Vlad Țepeș

 

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *