George Burcea, primele declaraţii despre sarcina Andreei Bălan!

iunie 19, 2016

George Burcea este în al nouălea cer pentru că şi-a găsit jumătatea şi urmează să devină tătic. Iubitul Andreei Bălan a spus că aceasta era o un vis de mai mulţi ani, iar apariţia artistei i-a adus împlinirea pe care şi-o dorea.

Invitat în platoul emisiunii “Star Matinal de Weekend”, George Burcea a vorbit cu mare drag despre povestea lui de dragoste cu Andreea Bălan. Actorul a spus că simte că a găsit ceea ce-şi dorea şi că este fericit că acum poate avea copilul la care visează de câţiva ani.

Iubitul Andreei Bălan a spus că-i este alături artistei atunci când are nevoie şi că nu este un tip gelos, ţinând foarte mult la cariera lui profesională, dar şi a mamei copilului lui.

“E un sentiment unic. E normal să plângi, mai ales că e prima dată în viaţa mea când aud că o să am un copil de la o persoană pe care o iubesc. Noi ne-am găsit. Eu îmi doream un copil şi am găsit persoana care-şi dorea şi ea un copil. Ne-am îndrăgostit şi a venit această fiinţă, de fapt vine. Vom încerca să stăm în continuare departe de presă pentru că suntem şi noi oameni normali. Andreea este cu muzica, cu cariera ei, ne sprijinim foarte mult unul pe celălalt, dar fiecare merge pe drumul lui, eu cu actoria. Trebuie să fii profesionist, nu gelos. Să fiu gelos că ce: merge la un concert? Că dansează cu Petrişor? Şi eu am scene în care joc alături de alte fete, în care mă sărut. Nu ştim ce sex are. Vom afla săptămâna aceasta. Eu aştept momentul în care ne va anunţa doctorul, nu contează ce va fi. Nu e atât de nervoasă pe cât se crede, însă trebuie să aibă partenerul perfect lângă ea. O ajut pentru că este iubita mea, îmi poartă copilul, aşa că trebuie să-i fiu alături. Nu are pofte foarte mari. Nu mă trezeşte noaptea. Avem tot ce ştiu că mănâncă ea. 

Cred că vom fi mult mai liniştiţi după ce va veni pe lume copilul. Cred că te linişteşte foarte mult şi te ajută să creşti şi profesional. Andreea ştie ce are de făcut şi dacă spune că va reveni într-o lună, atunci eu îi voi fi alături şi o voi susţine să revină în acest timp. Sunt pregătit, pentru că mi-am dorit un copil. Bonă?! Noi! De ce sunt tată?!”, a declarat George Burcea la “Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars.

Andreea Bălan a anunțat, recent, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că este însărcinată în patru luni și că urmează să devină mamă în luna octombrie. Tatăl copilului este actorul George Burcea, actualul partener de viață al vedetei.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *