George Bush Senior acuzat că i-a pus mâna pe fund unei fete de 16 ani

noiembrie 14, 2017

O femeie spune că fostul președinte american, Gerge Bush Senior i-a pus mâna pe fund când avea 16 ani și stătea să-și facă o poză cu el, scrie BBC News.

Rosyln Corrigan este a șasea femeie care îl acuză pe Bush că a atins-o necorespunzător în circumstanței asemănătoare. Ea a povestit pentru Time Magazine că l-a întâlnit pe fostul președinte în 2003 la o întâlnire ofițerilor CIA din Texas, unde a lucrat tatăl ei.

„Reacția mea inițială a fost o groază absolută”, a spus ea despre incident. „Am fost cu adevărat confuză. Eram un copil”, a spus Corrigan.

Corrigan a declarat că incidentul a avut în timp ce stătea alături de mama sa să facă o fotografie cu fostul președinte în biroul CIA din Texas.

„În timp ce făceam fotografia mâna lui a coborât de pe talia mea pe fese și mi le-a strâns, ceea ce explică faptul că am ieșit cu gura deschisă în fotografie”, a femeia. „Nu am spus nimic, ce poate să-i spună un adolescent fostului președinte al Statelor Unite: ‘Hei, tipule, nu ar fi trebuit să mă atingi așa?’”.

Bush avea la acea ora 79 de ani.

Un purtător de cuvânt al lui Bush a recunoscut anterior că fostul lider de la Casa Albă a atins mai multe femei pe fund.

Acuzațiile cu privire la comportamentul celui de-al 41-lea președinte al SUA au început după ce actrița Heather Lind a spus că acesta i-a pus mâna pe fund în timp ce stăteau să facă o fotografie de grup. După ea alte 13 femei au povestit cazuri asemănătoare.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *