George Maior le dă replica celor din PSD, după acuzațiile la adresa sa: Campanie absolut irațională, e avalanșă de minciuni, știri false și ilegale

septembrie 22, 2017

Ambasadorul României în SUA, George Maior, a declarat, vineri, că îşi rezervă dreptul de a-şi apăra reputaţia faţă de folosirea “abuzivă” a numelui său “în cadrul acestei avalanşe de minciuni, ştiri false şi intoxicări iresponsabile şi ilegale”.

 

Reacţia lui Maior vine după ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a arătat vineri că ambasadorul român la Washington coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea, în contextul punerii sub acuzare de către DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh.

“Referitor la campania absolut iraţională prin care numele meu este implicat în dispute politice interne, doresc să precizez că întreaga mea activitate este concentrată pe promovarea intereselor naţionale ale României în relaţia cu Statele Unite ale Americii, principalul nostru partener strategic. Nu mă interesează nicio funcţie publică sau politică şi am un singur scop – acela de a-mi reprezenta ţara cu demnitate şi eficienţă din poziţia de ambasador al României la Washington DC. Îmi rezerv dreptul de a-mi apăra reputaţia faţă de folosirea abuzivă a numelui meu în cadrul acestei avalanşe de minciuni, ştiri false şi intoxicări iresponsabile şi ilegale”, susţine George Maior, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Maior mai spune că el reprezintă exclusiv interesele României, deasupra oricăror dispute politice.

“Ne aflăm în poate cel mai bun an din istoria relaţiilor diplomatice româno-americane şi desigur mai avem obiective importante de atins în continuare. În calitate de ambasador al României, de diplomat, reprezint exclusiv interesele ţării, deasupra oricăror dispute politice. Aceasta este meseria mea”, precizează George Maior.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *