Golanul Dumitru Puzdrea a semnat un act fantomă cu fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc

noiembrie 13, 2014

Trecutul nu se prescrie. Iese întotdeauna la lumină, făcându-le în ciudă mafioților care vor să-l îngroape pentru totdeauna odată cu nenorocirile făcute. Tot mai multe imagini negre ale trecutului se îngrămădesc să-l tragă de urechi și pe mafiotul Dumitru Puzdrea, demonstrând pentru a nu știu câta oară că va plăti cu vârf și îndesat pentru tot Iadul prin care au trecut cei care i-au stat alături pentru un timp sau doar au avut neșansa să-l cunoască. În ceea ce o privește pe Elena Udrea trecutul nu a uitat-o niciodată, iar în ultima perioadă i-a dat tot mai multe dureri de cap.

Pentru că nu e așa ușor pentru un popor să vadă cum a ajuns de la o femeie ușoară la un potențial conducător al României. de câteva zile, presa și televiziunile au aflat că Elena Udrea umblă rău cu minciuna. Ce nu înțelegem noi este de ce atâta surprindere pentru colegii noștri? Oare a existat vreun moment în viața blondei când ne-ar fi spus nouă, adevărul? Despre ce este vorba acum? Despre averea incredibilă pe care a strâns-o de-a lungul timpului fostul ministru al Turismului. Oameni buni, dacă această excroacă a învățat doar lecția furăciunii, a nesimțirii, a tupeului ieșit din comun, nu era normal să ne sfideze acum cu hainele ei ce eclipsează chiar și pe cele mai în vogă vedete ale Hollywood-ului, cu mașinile de ultimă generație, cu vilele luxoase sau cu atât de mulți bani încât i-ar trebui probabil trei vieți ca să-i cheltuiască? Și atunci, ne mai întrebăm de ce Lenuța din Pleșcoi nu poate să justifice averea? Și cum ar trebui să o facă? Să pună pe hârtie, cu exactitate, de unde a furat și cât?

Atunci va trebui să așteptăm mult și bine până când se va întâmpla acest lucru. Cât a câștigat celebra blondă a politicii românești în ultimii șapte ani? Potrivit declarației sale avere, 133.000 de euro. Adică 32.000 euro în anul 2007, 25.422 euro în anul 2008, 22.209 euro în anul 2009, 13.558 în anul 2010, 13.106 euro în anul 2011, 13.000 euro în anul 2012, 13.357 în anul 2013. Ce înseamnă asta, făcând o medie? Că Lenuței îi revin aproximativ 1600 de euro pe lună. Mai mult decât atât, ea singurică a declarat recent într-un interviu că de-a lungul căsniciei cu Dorin Cocoș bani nu au fost ținuți la comun, iar fostul soț a intrat în relație cu o avere impresionantă. Și ca să ne demonstreze cât de cinstită e Udrea a mers mai departe susținând că dacă un singur leu din banii obținuți în urma partajului ar fi obținuți ilegal, ea nu are nici o problemă să-i dea înapoi. Doamnă Udrea, dacă a dat corectitudinea în dumneavoastră, așa brusc și dintr-o dată, poate că n-ar fi rău dacă v-ați apuca să dați înapoi toți banii pe care i-ați furat. Dar aici avem o mare problemă: le mai știți numărul? Lăsând la o parte tâmpeniile care ies din gură Elenei Udrea, vrem să știm un singur lucru: dacă e atât de săracă, care-i șmecheria de și-a împrumutat propriile firme cu 1 milion de euro?  Să vă spunem noi de unde provin cei mai mulți bani ai Elenei Udrea? Nu cumva din afacerea Microsoft, în care este implicat Cocoșel?

 

 

 

Care Cocoșel a zburat acum trei săptămâni din țară pentru că prietenii sus puși i-au suflat în urechi că trebuie să-și ia tălpășița să cânte în altă parte pentru că va fi ridicat? Nu cumva din alte afaceri de corupție făcute de Dorin Cocoș împreună cu alți excroci ordinari, cum ar fi de exemplu Dumitru Puzdrea? Nu cumva din alte afaceri ilegale făcute împreună cu președintele României, Traian Băsescu, care a subliniat că o iubește pe Udrea ca pe propria sa fiică? Domnule Băsescu, chiar atâta tupeu aveți să ne credeți idioți pe față? Nu cumva tot ca pe un frate îl iubiți și pe Dumitru Puzdrea, de la care ați primit vreo 4 milioane de dolari șpagă când ocupați funcția de primar al Bucureștiului, ca să-l ajutați să ducă la bun sfârșit retrocedarea ilegală a terenului de la Flora? Asta pe o parte, în timp ce Viorel Hrebenciuc plus alte capete mari ale României i-au ținut și îi țin spatele în continuare, oferindu-i tot sprijinul pentru a-și continua excrocheriile și evaziunile fiscale? Cine ar fi fost tâmpitul care ar fi crezut vreodată că Puzdrea a făcut totul de unul singur?

Să ne înțelegem odată pentru totdeauna: mafiotul e doar o săgeată a celor mai mari excroci și evazioniști ai României, care împart cu el toți banii negri! Inclusiv cu Elena Udrea și Dorin Cocoș! Pentru că nu trebuie să uităm că de ani buni cei trei se chinuie să rezolve o mare problemă: vânzarea complexului Flora. Care vânzare nu se poate face, pentru că societatea are cartea funciară blocată. Drept urmare, Cocoș și Udrea încearcă sub toate formele să găsească o portiță prin care să facă o magie și să-l ajute pe mafiot, dar nu gratis, ci doar pentru că li s-a promis un comision care depășește orice limită! Revenind la alte afaceri ilegale ale lui Dumitru Puzdrea, o altă știre de ultimă oră ne-a fost adusă de informatorii noștri, care nu ne-au mințit niciodată până în acest moment. Și nu sunt vorbe, pentru că vă vom prezenta un act fantomă dintre societatea Valdgerom (cea care susținea fabrica de cherestea de la Câmpulung Molovenesc) și Dumitru Puzdrea în persoană (care era în acea perioadă administratorul societății având 75% din acțiuni), potrivit căruia Puzdrea ar fi împrumutat firma cu 350.000 mărci germane.

O minciună ordinară pentru că derbedeul nu a făcut niciodată acest lucru! În schimb, pe baza acestui contract, Dumitru Puzdrea a scos din firmă, cu maxim tupeu și nesimțire acei 350.000 de mărci germane! Cum s-a putut încheia acest contract? Care au fost persoanele care l-au ajutat pe Dumitru Puzdrea să facă această incredibilă murdărie? Dacă vom reamintim că în acea perioadă Puzdrea deținea funcția de deputat în Parlamentul României, nu-i așa că avem o parte din răspuns? Uităm cumva cum a fost făcut și contractul de vânzare-cumpărare prin care el a devenit stăpân ilegal peste terenul de la Flora? Dar toate firmele fantomă pe care nenorocitul le-a făcut pe numele celor două fiice ale sale, Andreea și Simona Puzdrea, prin care spală enorm de mulți bani și face evaziuni fiscale pe bandă rulantă? Acum înțelegeți dragi cititori de ce Puzdrea e în rahat până în acest moment în ceea ce privește dosarul în care este anchetat privind furtul de la fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc?

De ce a apelat și la Hrebenciuc dar și la fostul șef arme și muniții din cadrul IGP, Constantin Gurmezescu, care e prieten la cataramă chiar cu ofițerul care instrumentează cazul, Cristian Vasilcău de la DIICOT Suceava, să-l ajute? Pentru că e conștient că i se apropie sfârșitul. În primul rând pentru că cei de la Serviciul Criminalistică Suceava au terminat expertiza și au constatat că nenorocitul l-a furat și l-a distrus pe fostul patron al fabricii de cherestea, arhitectul Năstase Cătălin, fostul său asociat de la complexul Flora. În al doilea rând, șobolanul știe că oricând pot ieși la iveală mult mai multe lucruri despre cum a distrus și a vândut apoi la fier vechi, bucată cu bucată fabrica de cherestea de la Câmpulung Moldovenesc. Mafiotule, ține minte: suntem cu ochii pe tine și nu ne vom opri niciodată până nu te vom pune la pământ! Avem atâtea dovezi despre ce ai făcut că nu vei scăpa niciodată. Indiferent câtă mită vei da judecătorilor și procurorilor pentru a te lăsa să mai vezi lumina soarelui…

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *