Hillary Clinton și-a lansat cartea despre înfrângerea suferită în alegerile prezidențiale

septembrie 12, 2017

Cartea scrisă de Hillary Clinton despre înfrângerea suferită la alegerile prezidențiale americane din 8 noiembrie a fost lansată astăzi în Statele Unite. În volumul intitulat „What Happened” (in trad. – Ce s-a întâmplat), Hillary își asumă partea de vină, însă are și cuvinte dure la adresa actualului președinte al Statelor Unite, notează AFP.

Fosta candidată democrată la alegerile prezidențiale din SUA a scris o carte despre înfrângerea suferită în urmă cu zece luni, realizând o relatare personală despre „șocul” serii de opt noiembrie 2016. A simțit că este „golită” și că „tristețea” va dura săptămâni. A fost seara în care a aflat că Donald Trump a reușit să o învingă în alegeri, deși toate sondajele realizate înaintea scrutinului o indicau pe aceasta câștigătoare.

Refuzând antidepresive, Hillary mărturisește că a găsit un refugiu în familie, precum și într-o tehnică de respirat alternativă predată de profesoara sa de yoga şi în Chardonnay.

„N-a existat o zi, din 8 noiembrie 2016, în care să nu îmi pun întrebarea: de ce am pierdut? Uneori mi-e greu să mă concentrez la altceva”, a scris Hillary.

Democrata are cuvinte dure la adresa actualului președinte, pe care îl cataloghează drept un „mincinos”, „sexist”, „nedem” și „incompetent”. Ea scris că „și-a dat o palmă peste frunte”, când l-a auzit pe acesta afirmând că problema nord-coreeană „nu este simplă”.

Hillary Clinton a trecut în revistă și ceremonia de învestire a lui Donald Trump, la care a participat în calitate de fostă Primă Doamnă. Își imaginează discursul pe care l-ar fi susținut, afirmă că a schimbat o privire stupefiată cu Michelle Obama şi îi ironizează pe aleşii republicani veniţi să o salute, amintindu-i unuia că a catalogat-o drept antihristul.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *