I-o fi trimis Puzdrea fazani arestatului Lupu Marian? (Video )

august 12, 2015

Cu doar două zile în urmă spuneam cât de bine au trăit în Beciul Domnesc și Vanghelie și Radu Mazăre și toți ceilalți hoți cu ștaif. Fără să se gândească nici o secundă că românii nu au ce să bage în gură, aceștia se delectau cu fructe de mare, pui franțuzești, fazani și alte delicatese culinare pe care noi, amărăștenii le vedem doar în fotografii.

Ca să nu mai vorbim că domnii din arest fumau doar trabucuri scumpe și consumau băuturi din cele mai fine. În atare condiții cum s-o fi descurcând ofițerul secției 2 poliție, Lupu Marian, prostănacul care a fost ridicat de colegii de breaslă pentru că a vrut să mușamalizeze cel mai stupid dosar care probabil că i-a căzut în mână de când face el măgării? Nu avem nici o îndoială că domnului Lupu îi merge la fel de bine ca și celor enumerați mai sus. Că doar n-o să credem acum că Lupu mănâncă fasole de la cazan cum se lăuda Elena Udrea că a făcut alături de celelalt pușcăriașe. Hoțul se respectă, că doar de-aia a stat de atâția ani buni alături de unul dintre marii mafioți ai țării, Dumitru Puzdrea.

Ca atare, e imposibil ca Puzdrea să nu se fi implicat în arestarea aceasta inopinantă a celui care îi este mână dreaptă de atâta timp. Ce-i drept nu-l vedem noi pe Puzdrea să se fi dus personal la arest să-i fie alături lui Lupu dar suntem mai mult decât convinși că și-a trimis vreun spiriduș să aibă grijă de cel aflat în spatele gratiilor.

POLITIA ROMANA MANA IN MANA CU PUZDREA

Și nu ne-ar surprinde deloc dacă cel care ar fi făcut pe cărăușul ar fi chiar Dinu David, amantul fiicei celei mici a lui Puzdrea, Simona. Omul a fost cărăuș o viață întreagă, a știut doar să execute toate ordinele tăticului fără să scoată vreun sunet așa că de ce nu ar face și acum tot ce i se ordonă? Nu tot el este cel care taie și spânzură în complexul Flora, luându-le cu japca celor 200 de șoferi care intră și ies zilnic din locație taxa de protecție de 100 lei de persoane, pe care Puzdrea a instituit-o fără ca cineva să-l întrebe ceva? Bine, bine, dar oare ce-o fi în pachetul pe care acesta presupunem că i l-ar fi dus prietenului Lupu Marian. Oare tot fazani, pui din Franța sau fructe de mare? Sau ofițerul, fără cultură în arta culinară preferă veșnica friptură cu cartofi și-o salată, așa cum l-a obișnuit Puzdrea zi de zi? Suntem tare curioși… Dar uite ce a făcut o friptură dintr-un om.

Azi o bucată, mâine una și toate dosarele lui Puzdrea au fost frumos mușamalizate, iar dovezile ascunse. Întocmai cum face un câine cu un os… Ce-i drept dulăul Lupu nu a primit doar bucata aia de carne ci și niște beneficii uriașe, conturi pline ochi ca să nu mai vorbim de zecile de excursii și concedii luxoase de care a avut parte atât el cât și cățeii mai mici, adic Firu Denisa, Ionuț Lepădatu și mai marele Voicu Mihai Marius, actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei.

Dacă tot s-au apucat anchetatorii să-l strângă cu ușa pe domnul Lupu, oare de ce nu fac aceași lucru și cu ceilalți ofițeri șpăgari? Ce așteaptă? Nu va fi tăiat cordonul excrocheriei atâta timp cât gașca aceasta nu va fi anihilată. Și din câte vedem noi, nimeni nu face nici un gest. Și atâta timp cât acești mici șoricei nu vor fi prinși, șobolanii Puzdrea și Lupu nu vor fi pedepsiți așa cum se cuvine.

Nu s-a gândit la faptul că Puzdrea disperat că Lupu Marian ar putea scoate pe gură lucruri incredibile dacă ar fi strâns cu ușa, i-ar fi angajat acestuia cei mai buni avocați? Chiar și proastele de Mihaela Popescu și Gina Halas, dacă ar primi ordin de la Dumitru Puzdrea să-l reprezinte pe Lupu Marian, cât de zero barat sunt ele din punct de vedere profesional, tot l-ar scoate din spatele gratiilor. Și știți de ce? Pentru că în mod sigur ar apela la aceeași strategemă ca și în cazul dosarelor lui Puzdrea: ar mitui colegi de breaslă, grefieri, procurori, judecători sau oricine ar avea legătură cu acest dosar și brusc ar apărea un NUP la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

De ce nu se mai aude nimic de situația lui Lupu Marian? E un polițist al României care a făcut o mare nenorocire și nimeni nu spune nimic. Le-a astupat gura Puzdrea iarăși multor personaje? Dar dacă a intervenit și securistul Bogdan Chireac să rezolve această problemă? Cel numit turnătorul cel mai de seamă al lui Puzdrea știm cu toții ce relații incredibile are așa că niște telefoane date de el ar putea schimba în doi timpi și trei mișcări situația lui Lupu Marian.

Uităm că domnul Chireac a fost cel care a făcut o magie și s-a șters definitiv arhiva cu materialele publicate de fostul director al ziarului Adevărul, Dumitru Tinu, în care se spunea totul despre afacerile ilegale ale lui Puzdrea? Uităm că Puzdrea a fost scos basma curată din situația incredibilă în care s-a aflat atunci când DIICOT-ul și FBI-ul au intrat în locuința sa din Nicolae Racotă și au găsit acolo cuibul de hackeri căutați internațional, care furau de rupeau și împărțeau banii cu Puzdrea? S-a mai auzit vreun cuvânt de această ordinărie? Lui Dumitru Puzdrea îi tremură izmenele de frică de când Lupu a fost prins.Asta o știm cu toții, dar ceea ce nu iau oamenii legii în calcul este tocmai această implicare a mafiotului în această situație. Și dacă nu vor strânge cu arcanul și golanii din gașca lui Lupu Marian, s-ar putea ca situați să ajungă la o gravitate maximă. Oare nu merită Puzdrea să stea alături de Lupu în celulă să depene amintiri?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *