Ieșire furibundă a lui Rareș Bogdan, după amenda uriașă primită de Realitatea TV: Multumesc PSD, UDMR și slugilor voastre sinistre din CNA

noiembrie 8, 2017

Marți seara, realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, a avut o ieșire furtunoasă pe o rețea de socializare. Acesta nu s-a mai putut abține și a lansat un atac distructiv.

 

După ce Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat Realitatea TV, cunoscutul jurnalist i-a criticat în termeni duri pe angajații CNA, anunță Bugetul.ro,

“Amenzi de aproape 50.000eur in ultimele saptamani pentru “Jocuri de putere”! Multumesc PSD. Multumesc Alde. Multumesc din suflet Udmr. Multumesc slugilor voastre sinistre din CNA.
NU renunt. NU tac. NU ma predau. #rezist
Nesimtirea nu are limite. Incercarea de a ma face sa tac sau sa renunt a atins cote fara precedent. Astazi CNA mi-a dat o noua AMENDA de 85.000 de lei. Va atasez doua dintre cele 3 motive ale amenzii, al treilea motiv este emisiunea in care m-am plans ca am fost amendat prima data cu 85.000! In cazul reclamatiei cu “tema Olguta Vasilescu” era o chestiune plastica ce nu avea legatura directa cu familia dansei, bunicul meu a fost detinut politic, iar ea face parte dintr-un partid ce tocmai a calcat in picioare rezistenta din munti. Dar mizerabilii din CNA nu au limite!”, a scris Rareș Bogdan.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *