Îi ia Udrea apărarea voalat lui Tiberiu Nițu?

februarie 4, 2016

După Traian Băsescu care a început să facă tot felul de speculații legate de demisia procurorului general al României, Tiberiu Nițu, a venit și rândul blondei sale, Elena Udrea să scrie pe facebook, chiar de la prima oră a dimineții impresiile sale.

Iată ce a postat fostul ministru al Turismului: “Procurorul General Nițu și-a dat demisia de onoare. Deși nu era acuzat de nimic și, deși chiar el spune că nu a făcut ceva ilegal, zice că a plecat ca să nu expună criticilor publice instituția pe care o conduce. Chiar și așa suntem în următoarea situație. Fie fapta sa este penală, ca în cazul lui Oprea și atunci DNA tot trebuie să îi facă dosar, fie toata lumea se mulțumește cu această demisie, dar atunci nici Oprea nu mai poate fi acuzat.

Altfel, dacă lucrurile sunt tratate diferit, înseamnă că tot acest circ cu abuzul în serviciu pentru ca niște miniștri (Procurorul General are rang de ministru) au avut însoțitori de la poliție fără drept a fost făcut pentru schimbarea lui Nițu. Dar oare de ce atâta grabă cand oricum mai avea de stat în funcție trei luni? P.S. De ce oare nu își dă demisia și domnul Tobă, cel care a pus la dispoziția celor doi coloanele ilegale?” Doamnă Udrea, nu cumva ați vorbit cam mult și e posibil să aveți ceva necazuri după aceste afirmații?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *