• Fără categorie
  • 0

Ilie Nastase va fi expert consultant pentru o televiziune

mai 17, 2016

Eurosport anunța, prin intermediul unui comunicat de presa ca Ilie Nastase, primul numar 1 mondial ATP și câștigator a doua turnee de Mare Slem, se va alatura lui Chris Evert și John McEnroe, care revin în echipa de consultanți ai canalului la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros.

 Eurosport anunța ca Ilie Nastase, celebrul fost “Numar 1 mondial” al României și câștigator a doua turnee de Mare Șlem, se va alatura lui Chris Evert, câștigatoare a 18 turnee de Grand Slam, și John McEnroe, învingator în șapte turnee de Mare Șlem la simplu – care revin în echipa de consultanți ai canalului la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros, completând astfel o distribuție excepționala.
Ilie Nastase va oferi expertiza sa de cunoscator al tenisului și va modera interviuri dedicate transmisiunilor pentru țara sa natala, România, informeaza Mediafax. Comentariile sale în calitate de expert vor putea fi urmarite și în transmisiunile Eurosport adaptate specificului altor țari.

“Sosirea la Paris și intrarea în arenele de la Roland Garros sunt de fiecare data ceva special pentru mine, pentru ca readuc la viața minunatele amintiri ale victoriei mele de aici, din 1973, darș i pe cele legate de primul meu turneu de acest gen, unde am participat în urma cu 50 de ani. Întotdeauna mi-a placut sa distrez fanii când eram pe teren și abia aștept sa o fac și pe ecran alaturi de echipa Eurosport, marcând astfel un moment important al carierei mele,”a declarat Ilie Nastase

Fanii se vor putea bucura de opiniile acestor experți din lumea tenisului prin comentariile lor în direct în timpul meciurilor, de analizele partidelor realizate din studio, de programele speciale dedicate Open-ului Franței, precum și de magazinul “Game, Set și Mats”, un program de referința al grilei Eurosport. Tot în cadrul acestui show, John McEnroe revine pentru a analiza lumea tenisului din postura de “Comisar” (“The Commissioner”).

“Abia aștept sa colaborez din nou cu Eurosport, în acest an la Roland Garros. Întotdeauna mi-a placut sa fiu la Paris și sa comentez meciuri mari de la Open-ul Franței. Anul trecut m-am distrat copios fiind “COMISARUL tenisului”, așa ca am decis sa intru în acest rol și în acest an. Urmariți Eurosport, acolo unde “Comisarul” spune lucrurilor pe nume și unde va puteți bucura de Open-ul Franței” a spus John McEnroe.

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *