In memoriam Vadim Tudor Fostul președinte al PRM, mereu alături de Năstase Cătălin în aflarea adevărului

aprilie 4, 2017

În ziua în care Corneliu Vadim Tudor, neînfricatul pamfletar, gazetar, dramaturg s-a dus la ceruri clopotele au sunat cu jale în toată România. Ar mai avut multe de spus și de făcut, dar din păcate moartea n-a mai avut răbdare. Să ne amintim împreună momentul în care fostul președinte al PRM a fost alături de vicepreședintele Uniunii Arabilor din România, arhitectul Năstase Cătălin, secretar al PRM, în lupta pe care acesta o duce de atâția ani pentru aflarea adevărului închis de Dumitru Puzdrea la complexul Flora.

 

 

În familia noastră cinstea nu e o virtute, e o religie

Corneliu Vadim Tudor, cel cunoscut ca și Tribunul tuturor românilor a mărturisit într-o emisiune televizată că l-a cunoscut pe Dumitru Puzdrea datorită unei cunoștințe comune, Cornel Ciontu, un fost adjunct de-al domniei sale, care datorită unui comportament neadecvat a încheiat relațiile cu Vadim Tudor. „Așa am crescut eu. Într-o familie în care cinstea nu e o virtute, ci o religie și Cătălin Năstase mă știe de niște ani de zile. Este uluitor cum a putut acest ciontu să ceară bani de la tot felul de candidați în anul 2004 și atunci brusc au apărut în fața vilei sale trei limuzine pentru cei trei copii săi. Când am aflat, l-am dat afară și dintr-o solidaritate cu colegul său, a plecat și acest Dumitru Puzdrea ”, a mărturisit Corneliu Vadim Tudor. Ulterior, fostul președinte al PRM a povestit că a aflat stupefiat cum Dumitru Puzdrea l-a înșelat cu sume uriașe pe vicepreședintele Uniunii Arabilor din România, arhitectul Năstase Cătălin, ba mai mult a și plătit câțiva realizatori de televiziune pentru ca asociatul lui Puzdrea de la complexul Flora să nu fie primit la nici o televiziune unde ar fi putut spune tot adevărul din spatele construcției en-gros-ului Flora. „Îl cred pe arabul Năstase Cătălin și nu pe românul Dumitru Puzdrea!”, a mărturisit hotărât Corneliu Vadim Tudor.

Șantajat de echipa cotidianului Adevărul

Tot prin intermediul lui Corneliu Vadim Tudor, întreaga țară a aflat cum a fost șantajat Dumitru Puzdrea de echipa cotidianului Adevărul: „Bogdan Chiriac și Cristian Tudor Popescu îi cereau în fiecare lună 40.000 de dolari ca să nu spună ceva despre o țeavă care trecea prin spatele Casei Scânteii și bloca chestiuni de utilitate publică”. Făcând o paranteză, e lesne de înțeles pentru toată lumea de ce ulterior Bogdan Chiriac a devenit jurnalistul de casă al lui Dumitru Puzdrea, apoi turnătorul său oficial, de la care falsul proprietar al terenului de la Flora a aflat tot adevărul despre oamenii politici sau personalitățile din justiție de care Puzdrea avea nevoie ca să se meargă mai departe pe drumul libertății. Reamintim și faptul că în urma unei perioade super stresante cauzate de o adevărată teroare pe care Puzdrea a instituit-o la adresa lui Năstase Cătălin, vicepreședintele Uniunii Arabilor din România a suferit un atac de cord și a fost supus periculoase intervenții chirurgicale. Dar lucrurile nu s-au oprit aici și Năstase Cătălin a fost amenințat în permanență, Puzdrea optând pentru cele mai necinstite metode de a stopa aflarea adevărului. Așa a ajuns într-o noapte o trupă de mascați în casa lui Năstase Cătălin și, fără nici un fel de mandat de percheziție, i-au distrus locuința. Și tot Puzdrea a fost cel care l-a amenințat cu moartea pe Năstase Cătălin, trimițând chiar un ucigaș profesionist care urma să-i curme viața vicepreședintelui Uniunii Arabilor din România. Ulterior însă, ucigașul s-a speriat și a recunoscut singur ce planuri diabolice a avut falsul proprietar al terenului de la Flora. Iată ce mărturirisi incredibile a făcut Corneliu Vadim Tudor: „Știu că (n.n. Năstase Cătălin) e amenințat în permanență. Eu îl sfătuiesc pe Dumitru Puzdrea să-și vadă de treabă, să renunțe la practicile astea de teroare pentru că România nu este sat fără câini și eu sunt năpraznic cu cei care m-au dezamăgit, cu cei care mi-au înșelat așteptările. Puzdrea e pe un drum greșit! Dacă el crede că merge cu stilul ăsta de viață de a mitui cu o mână și de a teroriza cu alta, înseamnă că nu pricepe că în țara asta mai sunt și forțe raționale și justițiare”. Ați avut mare dreptate, domnule Vadim Tudor, dar ce te faci când tocmai aceste forțe preferă să primească plicul gras de la Dumitru Puzdrea și adevărul e ținut la întuneric? Dacă Vadim Tudor ar mai fi fost astăzi printre noi, suntem convinși că situația ar fi fost cu totul alta.

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *