În România dictează doar două femei: Carmen Iohannis şi Mihaela Iosefina Puzdrea

august 28, 2015

După ce soţii Ceauşescu au trecut la cele veşnice, ne-am gândit că România nu va mai avea parte de alţi dictatori. Total greşit. Carmen Iohannis se pare că a călcat pe urmele Lenuţei. Ce s-a întâmplat? Un lucru foarte urât. La ordinele soţiei preşedintelui României, s-au tăiat pomii de la vila din Neptun. Adică nu mai puţin de 40 de copaci din reşedinţa prezidenţială. Motivul este unul absolut halucinant: prima doamnă a ţării a ţinut morţiş să scape de ţânţari şi de alte insecte care, chipurile, se adăposteau prin vegetaţie. Gurile rele spun însă că doamna Iohannis avea nevoie de un spaţiu şi mai mare pentru a se bronza, pentru că se săturase să mute şezlongul

Mai mult, se vorbeşte pe la colţuri că doamna Iohannis are din ce în ce mai des un comportament verbal din ce în ce mai agresiv, lucru care au început să-i sperie pe cei din anturajul preşedintelui, care se aşteaptă ca de acum încolo Carmen să vină şi cu alte ordine care, deşi nu-şi au rostul vor trebui îndeplinite întotdeauna cu precizie şi fără ca cineva să aibă curajul să comenteze ceva. Păi asta sună a dictatură pe faţă. Chiar şi aşa, din motive doar de el ştiute, preşedinte Klaus Iohannis nu a încercat să împiedice absolut deloc deciziile şocante ale soţiei sale. Se vede treaba că îi pasă atât de mult de România încât ar fi în stare să defrişeze toţi pomii doar ca să-I facă hatârul unei femei care nu are nici o legătură şi nu va avea niciodată cu ceea ce se numeşte o soţie de preşedinte de stat. Ce-a făcut acum Carmen Iohannis? Şi-a marcat teritoriul în jurul preşedintelui Klaus Iohannis, aşa cum a procedat şi una dintre cele mai isterice şi mai rele femei pe care le-a avut România vreodată după Elena Ceauşescu, nevasta marelui mafiot Dumitru Puzdrea, Mihaela Iosefina.

Din câte am observat până în acest moment, cele două femei au început să aibă comportament aproape identice. Mai rămâne să o vedem şi pe doamna Iohannis înjurând şi aruncând cu ce nimereşte în angajaţii soţului aşa cum procedează doamna Puzdrea cu comercianţii de la complexul Flora. Sinceri să fim, nu ne-ar mira deloc. Dacă celor două li se permite un astfel de comportament, e normal să nu aibă limite. E greu de spus ce nenorociri îndură comercianţii de la Flora din pricina Iosefinei Mihaela. Oamenii au ajuns să fie atât de stresaţi de pricina ei încât preferă să închidă standurile atunci când se aude că-şi va face apariţia, chiar cu riscul de a pierde bruma de bani din ziua respectivă. Dacă apucă o persoană să cadă în dizgraţia acesteia, înseamnă că şi-a semnat sentinţa. Pentru că nebuna se duce la Puzdrea, face din ţânţar armăsar iar metodele excrocului de a transforma viaţa unui om în Iad sunt déjà arhicunoscute. Pentru că Puzdrea te calcă în picioare la propriu dacă nu-I place faţa ta, îţi distruge familia şi cariera iar dacă îl superi foarte tare atunci nu stă prea mult pe gânduri şi scoate pistolul din dotare şi trage.

Fără să aibă vreun sentiment de milă sau de frică că s-ar putea să fie luat pe sus şi aruncat alături de periculoşi. Nu are de ce. Are toată poliţia de partea lui, iar justiţia stă cuminte precum Lăbuş şi aşteaptă să I se dea bucata de carne pe care să o savureze. În plus, în incinta complexului Flora niciodată Puzdrea nu va atins nici măcar cu o floare. Acolo legea e făcută de pulanele şi bocancii celor de la secţia 2 poliţie, care au ordine clare şi precise de la şeful lor Lupu Marian şi mai marele peste toţi Voicu Mihai Marius. Teoretic de când Lupu ăsta a fost băgat la răcoare pentru că de data asta a dat-o în bară cu muşamalizarea unor dosare am spune că spatele lui Dumitru Puzdrea e descoperit. Dar nu e aşa deloc. Pentru că au rămas ceilalţi câini, adică Firu Denisa şi Ionuţ Lepădatu, care stau bine pe baricade. Până le va suna şi lor ceasul. Ideea este însă că nenorocitul de la Flora şi nevastă-sa care ar trebui internată măcar pentru un control la un spital de boli psihice fac ce vor fără ca cineva să-I oprească.

Asta în condiţiile în care cei care au standuri în incinta complexului plătesc nişte chirii exorbitante iar familia Puzdrea le oferă wc-uri unde rahatul pluteşte, mizerie de nedescris pentru că SANEPID-ul nu serveşte controalele la Flora, un frig de-ţi îngheaţă oasele iarna şi o căldură de leşini pe timpul verii şi lista poate continua. Ca bomboana să fie pusă pe colivă, Puzdrea a băgat spaima şi în cei 200 de şoferi de taxi care tranzitează zilnic complexul Flora obligându-I pe aceştia să scoată din buzunar 100 de lei de persoană. Cine se ocupă se strângerea mălaiului? Amantul Simonei Puzdrea, un fost căruţaş ajuns acum mare domn, Dinu David. Păi doar nu era Simona lui tata să se bage cu un bărbat mai de Doamne ajută dacă aşa educaţie a primit de la mămica Mihaela Iosefina? În plus, proverbul spune şi bine face că aşchia nu sare departe de trunchi… Am ajuns să ne întrebăm cu mare durere în suflet: ce facem cu aceste două femei, Carmen Iohannis şi Mihaela Puzdrea? Cum le aducem pe calea cea bună? Există vreo şansă? Dar nenorocirile comise de Dumitru Puzdrea şi iată se pare mai nou şi de preşedintele României, cum le stopăm? Aşa de nenorociţi au ajuns românii cât să poarte şi această povară?

Vlad Ţepeş

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *