• Fără categorie
  • 0

În sfârșit, Misty l-a convins să o ia! Detalii exclusive despre nunta în care nimeni nu mai credea. Nici măcar mireasa!

aprilie 28, 2016

După un amantlâc care a ținut prima pagină a presei mondene luni la rândul, lucrurile par să se fi liniștit între Misty și Keo, cei doi găsindu-și, în sfârși, timpul necesar pentru a pune la punct situația din relația lor. Și, parcă dorindu-și să o facă pe blondină să simtă că sunt, acum, un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, Keo a cerut-o, în urmă cu ceva vreme, de nevastă.

Dar, chiar dacă i-a dat inelul, nimeni nu s-ar fi așteptat ca relația lor să se transforme într-una oficială prea curând, prietenii lui pariind pe o logodnă lungă. Dar, dacă ar fi pariat, ar fi pierdut, pentru că, spun sursele noastre, lucrurile au început să se miște într-un ritm din ce în ce mai rapid în relația lor.
Astfel, se pare că, momentan, doar nașii celor doi mai sunt o incertitudine, anul viitor fiind practic ”aranjat” pentru o nuntă ca în povești, petrecerea urmând să fie una care să satisfacă cele mai mari pretenții ale oricărei femei. ”Se căsătoresc, anul viitor, în vară vor face nunta. Nu ne aștweptam, dar se pare că ea s-a ocupat de tot ce este necesar, urmează doar să își mai cumpere rochia de mireasă și să stabilească cine îi va năși. Dar, surprinzător, se pare că și el, care era un burlac convins, își dorește să se însoare, iar acest lucru a făcut-o pe Alexandra (Misty, n.r.) să fie atât de încântată încât, acum, în relația lor curge doar lapte și miere. Este convinsă, în sfârșit, că o iubește și e încântată că ea a reușit ceea ce au încercat toate. Adică să îl facă să renunțe la burlăcie”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.

Mai mult, petrecerea, ne-a spus sursa ciutată, va avea o temă nevonvențională, iar invitații nu vor fi nevoiți să poarte costume de fițe, ci dimpotrivă, să se îmbrace cât mai lejer pentru ca distracția să fie în toi până dimineața.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *