În țara lui Puzdrea se poate orice!Nu a avut niciodată contract cu Apa Nova, dar mafiotul consumă apă de la societate! ( VIDEO )

septembrie 27, 2015

În sfârșit procurorii DNA s-au hotărât să facă niște controale și la Apa Nova. A trebuit să treacă cam mult timp până ca oamenii legii să ia această decizie, ținând cont de ordinăriile la care se pretează angajații instituției. Dar, mai bine mai târziu decât niciodată. Dacă tot s-a spart buboiul, vom asista oare și la descoperirea secolului? Și anume cum a închis ochii instituția la clădirea pe care Dumitru Puzdrea a ridicat-o peste cele două apeducte care alimentează Capitala cu apă?

Ordinăriile se plătesc

Ieri, Apa Nova, Primăria Sectorului 1 și Primăria Capitalei n-au avut zile deloc bune. Cei de la Direcția Națională Anticorupție le-au pus gând rău așa că au dat o raită pe la instituțiile enumerate mai sus cu un scop precis: să ridice documente într-un dosar care vizează fapte de corupție ce ar fi fost comise de persoane din conducerea societăților. Dar până acum ce-ați făcut stimați domni, când noi spuneam ce nenorociri se petrec în interior? De ce ați stat deoparte? Ce-ați așteptat? Că doar nu vreți să ne imaginăm că i-ați pândit pe hoți? Nu cumva ați primit și dumneavoastră o bucățică din tortul gustos? Aveți impresia că ordinarii de la Primăria Capitalei și Apa Nova fură de ieri, de azi? Nenorociții fură de când se știu. Cu un tupeu incredibil. Și vă spunem și de ce. Pentru că au fost lăsați. Pentru că domnul primar care se afla pe scaunul pufos din Primăria Capitalei, fie că se chema Traian Băsescu, Viorel Lis sau Sorin Oprescu nu numai că nu au stopat excrocheriile dar au băgat și ei mâna cât au putut de adânc. Acum, toată lumea s-a trezit la realitate? Să dea Dumnezeu să fie așa și să nu fie doar un foc de paie ca să vedem că nu mai durează mult și situația va reveni la normal. Și apropo de arestarea lui Oprescu. Din nou vom da crezare gurilor rele care spun că Oprescu a fost prins acum pentru că a fost turnat, nicidecum că s-au obosit prea tare oamenii legii să facă dreptate. Nu, dragii noștri cititori. Mai mult ca sigur că Oprescu cu acoliții săi nu s-au înțeles la vreo șpagă și atunci un slugoi tupeist i-a făcut bucata fostului primar general al Capitalei.

Cum rezolvăm problema de la complexul Flora?

Când Dumitru Puzdrea a pus laba pe terenul din Nordul Capitalei, unde a construit complexul Flora, reprezentanții de la Apa Nova parcă erau obligați să dea niște autorizații de funcționare, nu-i așa? Și? Le-au dat? În ce mod? Nu cumva primind niște șpăgi imense? Pentru că altfel nu ne explicăm cum a reușit acest nenorocit să ridice în incinta complexului o clădire imensă, pe care a așezat-o direct peste cele două apeducte care alimentează Bucureștiul cu apă. Unde au fost reprezentanții Apa Nova când magaoaia a a fost construită? Au dormit în bocanci? Nu. Vă spunem noi. Au fost mai mult decât interesați, dar nu de soarta bucureștenilor, ci doar de numărul banilor pe care-i primeau drept mită. Și știți ce e culmea? Tot Apa Nova când s-a văzut încolțită, a recunoscut cât de grav a încălcat Dumitru Puzdrea faimoasa Lege a Apelor, prin această construcție. Și nu au fost doar vorbe spuse la o cafea, ci a ieșit să dea această declarație oficială chiar șeful instituției, adică francezul în persoană. Zarurile au fost aruncate, apoi același boss de la Apa Nova a băgat din nou capul în pământ. Și el dar și subalternii săi care nu fac nimic fără să primească ordine, nu-i așa? Cu siguranță că vă veți întreba de ce a pus bomboana pe colivă șeful de la Apa Nova? Pentru că fostul asociat al lui Puzdrea, arhitectul Năstase Cătălin, omul căruia mafiotul nu-i permite de ani buni să mai intre în complex, deși are acțiuni la societate, a deschis un dosar care se află și acum la secția 2 poliție, pentru că… de cine credeți că a fost instrumentat? De ofițerul Lupu Marian în persoană. Oare pentru că a fost luat acum Lupu și băgat între oile din închisoare a rămas totul în aer? Ei, aș! A luat domnul Lupu atâta șpagă de la Puzdrea că mai sigur a uitat chiar el singur unde a ascuns și dosarul și dovezile care-l incriminează pe nenorocit. Tocmai de aceea francbezul a încercat să dreagă busuiocul. Ca să scape Apa Nova basma curată. Numai că, ce să vezi? Boss-ul nu și-a dat seama că prin această declarație nu numai că nu se scuză, dar se bagă singur în mocirlă.

 

Frauda cu Autorizatii de constructii

 

Mădălin Ionescu de la primărie a tăcut și a… făcut

Când arhitectul Năstase Cătălin a văzut că secția 2 poliție stă ca melcul și nu reacționează, a mers mai departe și a încercat să vadă și cât de bine reacționează Primăria Capitalei la măgăriile lui Puzdrea. Cine credeți că a fost trimis să rezolve problema? Chiar domnul director Mădălin Ionescu, care are la rândul lui acum grave probleme cu poliția. Cum s-au văzut, Mădălin Ionescu și Puzdrea, ca niște diavoli ce sunt au făcut un pact. Unul să dea șpaga, iar celălalt să închidă ochii. Totul a mers ca pe roate o vreme, iar Puzdrea și-a petrecut chiar un Revelion de vis alături de Ionescu și familia lui, în Austria, la schi. Atât de bine se înțelegeau cei doi că Mădălin Ionescu l-a vrut pe Dumitru Puzdrea chiar ca asociat într-una dintre firmele sale, care se ocupa cu asfaltarea străzilor, ba chiar cei doi au bătut palma să facă în incinta complexului Flora și un garaj uriaș unde să fie depozitate mașinile de tonaj mare. Dar ca să vezi… justiția le-a stricat planurile, iar Mădălin Ionescu e acum mai speriat ca un șoricel…

Unde-i puțul, domnule Puzdrea?

Din anul 1993 de când există complexul Flora, Puzdrea o ține una și bună că el nu are nici o treabă cu Apa Nova pentru că alimentează en-gros-ul de la un puț. Care nu știe nimeni unde este, poate există doar în visele și acelea ilegale ale excrocului. Dar adevărul e cu totul altul. Dumitru Puzdrea e adevărat nu are nici un fel de contract cu Apa Nova pentru că aceștia nu au vrut să-i dea autorizație de funcționare pentru complex, însă consumă apă de la această instituție. Cum se poate așa ceva? În țara mafiei orice are o explicație. Și aceasta tot de șpagă ține pentru că în incinta instituției există o persoană sus-pusă care vine lunar la mafiot și-și ia cota parte, iar în schimb închide ochii. La ce? La ceea ce știe deja și anume că tot niște muncitori ai instituției au făcut o măgărie și au făcut o legătură cu conductele Apei Nova. E posibil așa ceva? Din nefericire pentru noi românii, da. Ce sumă imensă s-a strâns în atâția ani? Dar cine poate contoriza așa ceva? E peste puterile noastre. Și atunci cine sunt cei care plătesc facturile pentru Puzdrea? Exact locuitorii din nordul Capitalei și evident și noi, bucureștenii, cărora Apa Nova le încarcă facturile în cel mai ordinar mod fără ca oamenii să consume mai multă apă decât o făceau în anii trecuți. C-așa-i în România cu marii pești. Ei fac bani negri pe bandă rulantă și prostimea plătește oalele sparte. Și dacă cineva îndrăznește să schițeze vreun gest, este luat pe sus și aruncat în închisoare. Sau, dacă are ghinionul să deschidă gura în fața lui Puzdrea, ori e împușcat direct, ori rămâne fără familie, casă, servici sau dacă Puzdrea se enervează prea tare, e posibil să intre chiar în pământ. Acum că v-ați apucat domnilor anchetatori să dați de pământ cu reprezentanții Apei Nova, veți face același lucru și cu Dumitru Puzdrea? Vă călca pragul fabricii lui de făcut bani și veți da un ordin să fie demolată acea clădire? Îl veți băga pe Puzdrea la închisoare? Veți descoperi tot adevărul? Știți ce se va întâmpla dacă nu veți lua cât mai repede posibil atitudine? În curând natura se va dezlănțui din nou (pentru că nu vor să ne lase cutremurele deloc) și când acest lucru se va întâmpla nici o echipă, indiferent cât de bine intenționată ar fi, nu va putea să intervină să stopeze nenorocirea. De ce să moară atâta lume nevinovată, domnilor procurori, când dumneavoastră puteți aduce liniștea în sufletele noastre? Să plătească vinovații!

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *