În timp ce Ponta are sechestrul pus pe avere, Dumitru Puzdrea este lăsat să fure cu două mâini

iulie 14, 2015

Dumitru Puzdrea

 

 

Nu se anunță vremuri prea bune pentru politica românească și nici pentru deputații și parlamentarii României. Dacă însuși premierului României, Victor Ponta, procurorii DNA i-au închis gura și i-au pus și sechestru pe avere, înseamnă că ceva se întâmplă în țara noastră. Și sperăm ceva bun. Sperăm să asistăm la momentul în care toți marii excroci vor fi stârpiți.

Și astfel, alții care s-ar naște din pământ, din iarbă seacă, nu vor mai avea curajul să ridice ochii din pământ. DNA-ul l-a așteptat la cotitură pe Victor Ponta și acum l-a făcut inculpat, aducându-i la cunoștință că este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani. De altfel, faptele de care a fost acuzat ar fi fost săvârşite în perioada 2007-2008, când Ponta a fost avocat. Ce spune Direcția Națională Anticorupție? Că în baza unei convenţii între casa sa de avocatură şi cea a lui Dan Şova, Victor Ponta a emis nu mai puțin de 17 facturi, în valoare de 181.440 lei. Sumele aferente facturilor reprezentau cheltuieli care nu aveau la bază operaţiuni reale.

De asemenea, domnul Ponta nu a efectuat niciun fel de activitate profesională în baza convenţiei de conlucrare. Iar ca să se scoată și prostimea să nu-și dea seama cu ce s-a ocupat el de fapt, cu acești obținuți de la casa de avocatură, Ponta a cumpărat două apartamente într-un complex din Capitală. Bine, dar în perioada anilor 2006, 2007, 2008 nu numai Ponta a furat cu două mâini. Din punctul de vedere al multora, unul dintre peștii mari ai României a fost Dumitru Puzdrea, ale cărui legături cu Dorin Cocoș și Elena Udrea, patronii lui Victor Ponta de atunci sunt arhicunoscute. Numai că anchetatorii Direcției Naționale Anticorupție nu sunt deloc interesați de soarta acestuia. Incredibil, dar adevărat. Ce-a făcut domnilor acest Puzdrea de nu vă atingeți de el? Pact cu diavolul? Pentru că altfel nu mai putem nici în ruptul capului să ne explicăm nesimțirea, tupeul infect de care dă dovadă versus dezinteresul de care dați dumneavoastră dovadă, domnilor anchetatori. Noi am înțeles cu ce se ocupă Puzdrea: e expert în mită, în șantaje inimaginabile. Dar nu vrem să acceptăm nici în ruptul capului că această căpușă a reușit să corupă tot în țara românească.

A corupt ofițeri de poliție și dovada cea mai clară o avem în persoana lui Voicu Mihai Marius, adjunctul șefului Poliției Capitalei, Firu Denisa și Lupu Marian, oameni de nimic care pentru niște verzișori țin și acum, de atâția ani, toate dovezile care arată cât de vinovat este Dumitru Puzdrea. I-a mituit mafiotul și pe procurorii Oana Niță și Nistor, doamna fiind cea care i-a dat lui Puzdrea NUP-uri peste NUP-uri în cele mai imposibile dosare penale ale sale, în urma judecătorii cărora excrocul acesta ar fi trebuit scos doar cu cătușele din complexul Flora. Și pentru că am adus aminte de acest loc devenit o adevărată fabrică de făcut bani pentru Dumitru Puzdrea, am vrea să-I întrebăm pe domnii procurori cu ce este mai nevinovat Puzdrea decât domnul Ponta în condițiile în care acesta a ridicat construcție ilegală este cel două magistrale care alimentează Bucureștiul cu apă, în condițiile în care nimeni nu i-a închis ușile atunci când Puzdrea a cerut autorizații false de funcționare dintre care multe date de un general, în speță domnul Mireș, fostul șef al pompierilor pe țară.

În condițiile în care nu cu mult timp în urmă în același complex, pe același teren unde Puzdrea a intrat cu bocancii fără să-I aparțină acum sau în viitor, excrocul a avut tupeul ordinar să construiască și un service auto unde evident se spală tot bani. Mulți bani. Dar poate că domnii procurori, ofițeri și magistrați au ales tocmai acest service să-și repare mașinile luxoase primite în mare parte drept cadou tot de la Puzdrea ca să nu plece urechile la ceea ce face el. Domnilor anchetatori suntem în fața unei situații nemaiîntâlnite în România. Toate firmele lui Puzdrea sunt ilegale, majoritatea având ca administrator pe fiicele sale, Andreea și Simona, acesta are buletinul pe o adresă, respectiv strada Racoviță când de fapt el locuiește într-o vilă de se întoarce după soare în Șoseaua Nordului, și-a pus slugile să ceară până și ceară de protecție de 1 milion pe zi celo 200 de șoferi care intră și ies zilnic din complexul Flora.

Ca să nu mai vorbim că acest ordinar l-a dat afară pe fostul său asociat, arhitectul Năstase Cătălin din complexul Flora, fără ca acest om să aibă nici cea mai mică vină, în condițiile în care era președintele societății, ba mai mult i-a făcut cu ajutorul poliției române corupte un fals dosar de terorism, ca apoi să pună capac situației în momentul în care a angajat un ucigaș de meserie care să-I curme viața. Domnilor anchetatori a existat un dosar în acest sens pentru omor, iar Puzdrea a fost găsit nevinovat! În ce țară nenorocită trăim? Tot Puzdrea a mai avut un dosar în care a fost acuzat de tentativă de omor pentru că a împușcat cu unul dintre armele pe care le are în dotare (și care apropos se găsesc în seiful lui Puzdrea din locuința de pe Șoseaua Nordului nr. 98), doi bărbați care au parcat mașina întâmplător în fața vilei sale din orașul Sinaia. Și acest dosar a fost mușamalizat. De ce domnilor anchetatori? Pentru că Puzdrea v-a mituit pe toți?

De ce nu sunt redeschise aceste dosare? Ce vă împiedică? De ce de atâția ani nu ați reușit să aflați cine a stat în spatele morții jurnalistului Dumitru Tinu? De ce vă întrebăm? Pentru că se știa bine că ziaristul era considerat unul dintre dușmanii lui Puzdrea, întrucât acesta a avut curajul să-l facă de râs prin materialele publicate, în care arăta cine este cu adevărat. Știe cineva că Puzdrea atunci când a fost anunțat de moartea lui Tinu, aflat în biroul său din Flora a început să țopăie ca un drac și să desfacă sticle de șampanie urlând cât putea Am mai scăpat de încă unul? Câți or mai fi fost înaintea jurnalistului Dumitru Tinu, domnilor anchetatori? Ce trebuie să mai facem ca să fim luați în seamă iar dosarele adevărate să curgă împotriva lui Dumitru Puzdrea? Nu aveți destule dovezi? Vi le dăm. Nu aveți destule informații? Vi le oferim. Dar să facem ceva cu acest excroc care a excrocat România și e la un colț să distrugă tot Bucureștiul.

Vlad Țepeș

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *