În timp ce tinerii se sting în fiecare zi, Piedone e eliberat, iar Puzdrea lăsat să fure cât vrea (VIDEO )

noiembrie 13, 2015

Încă odată am văzut cum lucrează justiţia din România. Într-un mod josnic şi lipsit de profesionalism. În timp ce numărul celor decedaţi în urma incendiului de la clubul Colectiv a ajuns la 53, principalul vinovat edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone este eliberat! Şi dacă ne aşteaptă adevăratul dezastru din pricina clădirii ridicate de Dumitru Puzdrea peste cele două apeducte care alimentează Bucureştiul cu apă, pe cine interesează? Excrocul fură liniştit. Nimeni nu-l deranjează.

 

 

Ruşine!

Ce spuneam noi zilele trecute că e foarte posibil ca Piedone să fie ţinut, aşa de ochii lumii, doar câteva zile în arestul Capitalei, apoi să fie eliberat? E bine, ipoteza s-a confirmat. După doar cinci zile de detenţie, fostul primar al sectorului 4, care între timp, ce să vezi, s-a şi îmbolnăvit de inimă ca şi ceilalţi colegi de breaslă, instanţa a hotărât că nu constituie nici un pericol, aşa că e mai bine să fie lăsat în libertate. Şi, eventual, să fie judecat. Am spus eventual pentru că luând în calcul ce se întâmplă în România în ultima perioadă, ne putem aştepta ca dintr-o dată să aflăm că Piedone nu are nici o vină ba mai e şi curat ca lacrima. Că doar nu de prost s-a semnat el pe demisie, Piedone, de profesie om. Şi ca tacâmul să fie complet, din arest au fost eliberate şi cele două subalterne ale domnului primar al sectorului 4, Aurelia Iofciu, şef Serviciu autorizări comerciale şi Luminiţa Larisa Ganea, funcţionar în cadrul aceluiaşi serviciu. Şi în cazul acestora, Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţiile la decizia de arestare şi a respins ca nefondată propunerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Ce facem domnilor judecători cu modul defectuos în care şi-a îndeplinit domnul Piedone atribuţiile de serviciu în urma cărora au plecat la Cer zeci de oameni şi alte sute sunt la limita dintre viaţă şi moarte? Până la urmă, tot mortul e de vină, nu-i aşa? Că doar asta e deviza pe care se merge în ţara asta. Chiar nu le-o fi ruşine judecătorilor care dau astfel de decizii? Domniile lor nu se gândesc că prin aceste hotărâri incredibile ajută la distrugerea ţării şi lasă corupţia să se dezvolte din ce în ce mai mult? Pe umerii cui cade responsabilitatea morţii acestor oameni nevinovaţi? Sau aruncăm iar găina moartă în curtea vecinului, ca de fiecare dată?

Complexul Flora nu a avut niciodată autorizaţie ISU!

E total neinteresant pentru dumneavoastră, domnilor anchetatori faptul că fabrica de făcut bani a lui Dumitru Puzdrea, complexul Flora nu a avut niciodată nici autorizaţie de construcţie şi nici vreun aviz din partea pompierilor? De ce aţi purces la drum acum să verificaţi toate restaurantele, cluburile, societăţile şi pe la curtea acestui mafiot nu treceţi? Aveţi interdicţie cumva? Sau vă primiţi şi dumneavoastră partea aşa cum a procedat domnul general Ioan Mireţ, fostul şef al pompierilor, datorită căruia pe Puzdrea nu l-a vizitat nimeni să-l tragă de urechi? E frumos pentru un om de talia lui, care se crede profesionist să accepte şpăgi uriaşe de la un nenorocit ca Puzdrea, ca să închidă ochii? Nu îi este ruşine domnului Mireţ să plece cu Puzdrea în toate turneele de tenis, pe banii acestuia în condiţiile în care ştie că în orice moment se poate distruge Bucureştiul din cauza prietenului său? Nu i-a ajuns mita lui Mireţ şi atunci a băgat-o şi pe nevastă-sa ca director la societatea murdară a lui Puzdrea? Ce fac subalternii domnului general Mireţ în aceste momente când vuieşte lumea de nenorocirea întâmplată în România? Se prostituzează în continuare pe banii ordinarului de la Flora, în loc să înţeleagă odată pentru totdeauna că Flora trebuie închisă! Dacă nu preîntâmpinăm dezastrul care se apropie de noi cu paşi din ce în ce mai repezi, vom vedea Apocalipsa! Asta vreţi domnilor anchetatori? De ce? Cu ce v-a greşit amărâtul de român?

 

 

De ce nu pedepsim Apa Nova?

Ce trebuie să se mai întâmple ca cineva să tragă la răspundere reprezentanţii Apei Nova, care au ştiut de la bun început atât de situaţia de la Flora cât şi de această construcţie aşezată peste cele două apeducte care alimentează Bucureştiul cu apă? Nu cumva însuşi şeful suprem al instituţiei, Bruno Roche, a ieşit cu ani în urmă şi a declarat că Puzdrea a încălcat grav Legea Apelor când a făcut acea clădire? Ce s-a întâmplat de atunci şi până acum, în fară de faptul că mafiotul a pompat în Apa Nova bani la greu? Nimic. Şi situaţia s-a agravat în fiecare zi din ce în ce mai mult. Să vă mai vindem un pont, domnilor procurori ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Domnul Dumitru Puzdrea consumă apă de la prietenii săi de la Apa Nova, dar nu avut niciodată un contract cu societatea! Cum se întâmplă asta? Nişte muncitori de-ai instituţiei au umblat pe la mai multe ţevi şi l-au făcut fericit pe Puzdrea! Nici aceasta nu constituie infracţiune comisă de acest nenorocit, stimaţi domni care spuneţi că luptaţi împotriva corupţiei? Nu v-a informat nimeni câte firme are Puzdrea deschise pe numele fiicelor sale, Andreea şi Simona, societăţi ilegale prin care spală bani? Sau aţi fost trimişi şi dumneavoastră ca poliţiştii secţiei 2 poliţie în concedii luxoase datorită firmei de turism a lui Puzdrea? Ce interese politice sunt la mijloc dacă pe Puzdrea nu-l deranjează nimeni, niciodată? Are prietenul său, fostul şef al SRI, Virgil Măgureanu atâta influenţă în România asta încât să ţină piept tuturor celor care ar îndrăzni să se apropie de Dumitru Puzdrea? Sau poate că golanul are multe dovezi strânse cu oameni importanţi ai ţării şi acesta este motivul pentru care nimeni nu comentează în faţa lui? Vai de capul nostru dacă am ajuns să stăm drepţi în faţa unei sperietoare ca Puzdrea…

Vlad Ţepeş

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *