Inca un soc pentru compozitorul Marius Teicu! Fiica lui este aproape de un transplant de maduva!

iunie 14, 2016

Patricia, fiica lui Marius Teicu, a ajuns din nou la spital. Femeia s-a simtit rau si, acum, are nevoie disperata de sange. ln plus, surse medicale sustin ca ea ar fi aproape si de un transplant, unica solutie care ar putea sa o ajute sa invinga boala cu care se lupta de cativa ani.
In urma cu doua luni, WOWbiz.ro dezvaluia, in exclusivitate, ca fiica marelui compozitor Marius Teicu avea nevoie urgenta de sange, grupa A2 (RH pozitiv), pentru a-si face o serie transfuzii necesare ca aerul in boala crunta de care sufera de ani de zile.

Imediat, oamenii au sarit in ajutorul Patriciei si femeia, mama a doi copii, a reusit sa isi tina in frau afectiunea si, o perioada, chiar s-a simtit mai bine. De altfel si Marius Teicu a dat, atunci, o declaratie pentru site-ul nostru in care parea ca lucrurile au intrat intr-o normalitate.
 “Fiica mea se simte mai bine. Problema cu sangele s-a rezolvat, iar ea se afla in afara oricarui pericol! Nu ii mai trebuie nimic in acest moment, iar eu prefer sa nu vorbesc mai mult pe marginea acestui subiect delicat. E destul de greu”, a spus compozitorul, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Din pacate, linistea a durat putin, caci, recent, starea Patriciei s-a agravat! In urma cu cateva zile, ea a fost internata de urgenta la Spitalul Fundeni, iar doctorii au bagat-o deja pe un tratament medicamentos intensiv! La fel ca data trecuta, femeii ii trebuie mult sange, astfel ca, prin intermediul Marinei Almasan, familia a cerut ajutorul oamenilor cu suflet. “Dragi prieteni, Patricia are din nou nevoie de sange, grupa A2 (RH pozitiv) pentru transfuzii. Cei care doresc sa o ajute, o pot face donand sange la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix) mentionand „Pentru Radulescu Patricia Rodica”, a fost mesajul lui Marius Teicu.

Surse din preajma Patriciei sustin, totusi, ca fata compozitorului este pe maini bune in acest moment. Internata la Fundeni, la etajul sapte, ea sta intr-o rezerva noua, moderna, dotata cu aparatura corespunzatoare si foarte bine igienizata, in care nu pot intra decat cadrele medicale.“ Patricia este intens monitorizata. Ii trebuie insa foarte mult sange, fiindca este anemica, iar doctorii iau in calcul si varianta unui transplant in cazul in care pacienta va fi stabilizata complet, cu ajutorul transfuziilor”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

 

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *