Incredibilele combinații ale mafiotului Puzdrea cu tatăl lui Bogdan Popa, șeful Cimitirelor

septembrie 28, 2015

Dosarul lui Sorin Oprescu a atins cote alarmante mai ales după ce însuși Direcția Națională Anticorupție a vorbit despre faptul că Sorin Oprescu ar fi avut o relație atipic de apropiată cu Bogdan Popa, șeful Cimitirelor pe care îl lua cu el la recepții la ambasade și în vizite în străinătate. Se pare că până în acest moment nimeni nu a fost informat de faptul că Bogdan Popa a fost angajatul lui Dumitru Puzdrea la complexul Flora. Amănunte picante în rândurile de mai jos.

Nașul nepotului derbedelui de la Flora

În anii 90 în Primăria Capitalei exista un personaj pentru a cărui semnătură se puneau mulți bani la bătaie. Despre cine este vorba? Despre tatăl lui Bogdan Popa, actualul director al Cimitirelor și prietenul de nădejde al lui Sorin Oprescu. Domnul Popa Junior a fost printre altele și cel care a avut norocul (căci Puzdrea l-a premiat grav atunci cu câteva case și enorm de mulți bani după cum se aude prin târg) să fie cel care a semnat contractul între Domeniul Public și complexul Flora, un contract de închiriere, cu durata de 15 ani, potrivit căruia Dumitru Puzdrea urma să plătească o chirie ridicol de mică în valoare de 300 de lei vechi, echivalentul a aproape 100 de dolari la acea vreme. O bună bucată de vreme domnul Popa Junior n-a mai activat ca director la Primăria Capitalei, apoi s-a întors, iar acum face ce știe mai bine: semnează contracte bine plătite. Revenind la fiul său, Bogdan Popa acesta se cunoaște cu Dumitru Puzdrea de foarte mult timp, pentru că acesta a fost angajatul mafiotului pe o sumă colosală. Era și de înțeles, dacă tăticul era cine era să nu fie și băiatul mai prejos. Ulterior, când Sorin Oprescu a venit la putere la Primăria Capitalei, acesta a migrat către doctor pentru că puseseră la cale niște afaceri fabuloase, dar nu a renunțat la prietenia cu Dumitru Puzdrea nici acum. Așa că nu trebuie absolut deloc să ne mai întrebăm de ce niciodată vreun control de la Primăria Capitalei nu a avut loc la Flora. Dar abia acum vine bomba bombelor: pe cine credeți că a cununat domnul Bogdan Popa? Pe nepotul lui Puzdrea, Alexandru Gabriel. Și ca orice naș ne putem imagina și singuri ca cadouri substanțiale a primit din partea finului. Vă puteți imagina dragi cititori în atare situație ce au putut să facă împreună acești doi nenorociți, Puzdrea și Bogdan Popa? Sau ce vor face în continuare? Pentru că, indiferent de problemele lui Popa cu justiția, măgăriile nu se opresc aici…

 

Primarul General al Capitalei Sorin Oprescu nu vrea sa stie de cazul lui puzdrea !

Cât de bine a trăit Mădălin Ionescu pe banii golanului

În plus de atât e bine știută și relația incredibilă dintre Dumitru Puzdrea și un alt director din Primăria Capitalei, de data aceasta chiar cel care se ocupa cu datul sau luatul autorizațiilor, Mădălin Ionescu, un personaj dubios care pleca cu Puzdrea peste tot în concedii, ba chiar au fost văzuți împreună în Austria, acum câțiva ani, când împreună cu familiile au petrecut un Revelion de vis. De altfel, Mădălin Ionescu este cel care l-a dorit pe Puzdrea să-i fie ca asociat la una dintre firmele pe care acesta le avea. E vorba de o societate care se ocupa cu asfaltarea străzilor. Cei doi aveau atât de multă încredere unul în celălalt și făceau atât de mulți bani, încât s-au gândit să construiască chiar un garaj în incinta complexului Flora, unde să fie depozitate mașinile de mare tonaj. Numai că Direcția Națională Anticorupție le-a stricat planurile atunci când l-au luat pe sus pe Mădălin Ionescu. Dacă nu s-ar fi întâmplat acest lucru, atunci probabil că Puzdrea și Ionescu ar fi învârtit acum alți bani cu lopata.

Intermediarul mitei

Dacă Bogdan Popa a fost numit pe drept cuvânt intermediarul mitei dintre Sorin Oprescu și firmele care doreau contracte din partea instituțiilor publice, e lesne de înțeles că același personaj era cel care ducea șpaga lui Puzdrea la doctor. Că doar totul se făcea în familie și teoretic nici o autoritate nu avea cum să bănuiască nimic. E clar pentru toată lumea de ce spunea atunci Oprescu la toată lumea că nu-și amintește de vreun complex Flora. Era acoperit și brusc devenea amnezic pe principiul că nimeni nu-l va putea prinde vreodată cu mâța în sac. Și probabil că domnul Bogdan Popa știe și unde sunt ascunși banii lui Oprescu și de ce nu, miliardele murdare ale lui Dumitru Puzdrea. Apropo de asta, se spune că în ultimii cinci ani, Sorin Oprescu și fratele său ar fi câștigat nu mai puțin de 14 milioane de euro din afacerile familiei. Societățile edilului și ale membrilor familiei sale au avut afaceri în domeniul importului și exportului, consultanță în afaceri, activități sportive și medicale. Oare ne crede atât de proști domnul Oprescu pe noi, bucureștenii ca să nu ne gândim că un profit de 14 milioane de euro nu se face din muncă cinstită?

Unde a ascuns banii?

Când procurorii Direcției Naționale Anticorupție s-au gândit să-i pună piciorul pe cap lui Sorin Oprescu au început prin a căuta în locuința acestuia milionul de euro pe care erau informați că l-ar fi luat acesta drept șpagă din mai multe locuri. Dar.. surpriză. Oamenii legii nu au găsit banii. Pe care de altfel nu aveau cum să-i ia din casa lui Oprescu de la Ciolpani pentru că doctorul nu era un tâmpit și să țină atâta purcoi de bani într-o vilă. Chiar dacă aceasta era supravegheată cu cele mai la modă aparaturi. Știa foarte bine că la un moment dat cineva îl va turna din diverse motive și atunci va avea parte de o vizită a procurorilor DNA. Așa că și-a ascuns banii în străinătate. Și e foarte greu de spus unde anume. Mai ales că a avut timp să-și pună furăciunile la adăpost. Mai mult ca sigur că nici un ban al lui Oprescu nu este nici pe numele lui, nici măcar pe cel al fratelui său (care administrează o clinică medicală incredibil de profitabilă care doar în primul an de activitate a avut un profit ce a ajuns la 200.000 de euro) sau al fiului său Mircea, care se află în spatele unei alte clinici medicale, binecunoscuta Anais Medical Center, despre care se spune că a avut în ultimii ani profit de aproape 4.500.000 de euro! Oprescu și Puzdrea nu sunt niște dobitoci. Sunt ordinari, șmenari, țepuitori, au toate defectele din lume, dar știu să-și ascundă toate faptele. Iar dacă o parte din acestea sunt descoperite, știu foarte bine pe cine să plătească și mai ales cu cât să-i plătească ca să scape basma curată. Și apropo de alte bunuri ale lui Oprescu, de exemplu în declarația lui de avere nu figurează cele trei iahturi despre care Dan Diaconescu spune că i-ar aparține lui Oprescu și care ar fi ascunse în Grecia, la Halkidiki. În aceste condiții, ne mai putem întreba ce a pitit domnul Dumitru Puzdrea în SUA, Dubai, Germania și Israel? În afară de conturile incredibile care sunt schimbate din ce în ce mai des în ultima perioadă de Puzdrea, care face excursii cu isterica sa nevastă, Mihaela Iosefina în aceste locuri? (va urma)

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *