• Fără categorie
  • 0

Infracțiunile săvârșite zi de zi de Dumitru Puzdrea când vor fi pedespsite, domnilor anchetatori?

iulie 31, 2015

 

 

 

De acum, Sebastian Ghiță va cânta de la poarta penitenciarului..Situația lui Sebastian Ghiță se îngreunează pe zi ce trece. Deși a crezut până în ultima clipă că va scăpa de pedeapsă, Ghiță nu mai are acum nici o șansă, fiind trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită, instigare la abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit și spălare de bani.

Oamenii legii nu au fost mai îngăduitori nici cu fostul primar al Ploieștiului, Iulian Băsescu, trimis și el în judecată în același dosar pentru luare de mită-abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit. Ce va fi în final vom vedea, dar buboiul în cazul furăciunilor săvârșite de aceste două lepre ale politicii românești am putea spune că s-a spart. Doar de blestemul de a-l avea printre noi pe excrocul Dumitru Puzdrea se pare că nu scăpăm. Cel puțin nu deocamdată pentru că nu se vede nimic la orizont. De ce? Am mai spus-o și o repetăm. Probabil că printre anchetatorii care se pare că s-au apucat de treabă într-un final se ascund și personaje suspecte, care trăiesc foarte bine pe banii lui Dumitru Puzdrea. Ar mira pe cineva să afle mai devreme sau mai târziu că ăsta este motivul real pentru care Puzdrea nu a fost niciodată tras la răspundere, deși motive și dovezi există gârlă? Dar relația lui Puzdrea cu fosta șefă Antimafia, Alina Bica cum a fost? Nu grație ajutorului dat de aceasta a reușit Puzdrea să scape de cele mai negre dosare ale sale? Acest secret al brunetei de ce nu a fost aflat?

Nu s-a dorit sau domnii anchetatori care au fost pe urmele fostei șefe a DIICOT nu au știut? Dar acum că i-am informat noi vor face oare ceva? Cum a cunoscut-o Puzdrea pe Alina Bica? I-a făcut legătura o altă bună prietenă, doamna Elena Udrea împreună cu fostul său Cocoș, cei doi având o legătură incredibil de profitabilă cu maestrul excrocheriilor și mitei din România. De altfel Dorin Cocoș a fost la rândul său cel care a intermediat legătura dintre Dumitru Puzdrea și Lupu Marian, un personaj cheie în viața și activitatea ilegală a mafiotului. Pentru că Lupu, alături de actualul adjunct al șefului Poliției Capitalei, Voicu Mihai Marius și o altă șpăgară pe nume Firu Denisa sunt la rândul lor experți în măsluit dovezi. Altfel cum ar fi reușit Dumitru Puzdrea să scape mereu nevătămat din toate nenorocirile în care a intrat? Un rol important l-au avut fără îndoială însă și marile sale avocate, Mihaela Popescu și Gina Halas, două femei ușoare care câștigă într-o noapte cât un ministru într-o lună. Pentru că fetele știu ce fac și fac ce vor când vine vorba de propriul interes. Dacă doamna Popescu rezolvă dosarele civile ale lui Puzdrea și primește drept recompensă mașini luxoase, Halas a fost trimisă la înaintare să-l excrocheze pe fostul asociat al mafiotului, arhitectul Năstase Cătălin. Pentru început, femeia nu a lăsat să se înțeleagă nimic din ceea ce urma să se întâmple. S-a comportat exemplar cu arhitectul Năstase, promițându-I că va rezolva toate dosarele acestuia aflate pe rol, ba în plus va deschide și altele.

Tot acest comportament a ținut până aceasta și-a văzut 10.000 de euro cât a spus că valorează munca sa, în contul personal și nu cel al firmei, așa cum era normal. Din acel moment, Halas s-a întors cu 720 de grade, a uitat de dosare, termene de judecată, ba chiar să și răspundă atunci când arhitectul Năstase o suna speriat crezând că I s-a întâmplat ceva apărătoarei. Și i se întâmplase, într-adevăr, primise o șpagă uriașă de la Puzdrea. Când și-a dat seama că a fost excrocat, Năstase Cătălin a făcut numeroase memorii la Baroul București, în speranța că șeful instituției îl va ajuta să rezolve problema. Dar ce să vezi? Șeful arunca tot ce era împotriva protejatei sale, Gina Halas, direct la coșul de gunoi. De ce? Pentru că domnița îi oferea la schimb nopți de neuitat. Și, spun gurile rele că nici doamna Mihaela Popescu nu s-ar fi dat în lături de la a-l face fericit pe șeful Baroului București. În aceste condiții, ne mai întrebăm oare de ce darea de bani și spălarea de bani nu constituie infracțiuni pentru magistrații noștri?

De ce nu e verificată averea lui Puzdrea care se pare că a depășit suma de 100 milioane de dolari? De ce nu sunt luate la control firmele pe care Puzdrea le-a făcut pe numele fiicelor sale, Andreea și Simona, firme ilegale prin care mafiotul spală sume incredibile? Cum e posibil ca ofițerii de poliție de care Puzdrea are grijă să plece în concedii prelungite pe banii acestui personaj odios și nimeni să nu afle acest secret? E normal în țara românească ca șeful Corpului de Control al Primăriei Capitalei să ciocnească pahare cu șampanie la cumpăna dintre ani în Austria alături de mafiotul Puzdrea, în loc să-și trimită subalternii să vadă ce se întâmplă la complexul Flora? Să descopere cum Puzdrea aduce tone de marfă din țări ale UE fără TVA și la prețuri incredibil de mici, ca apoi să le vândă la prețuri triple adăugând și TVA-ul? Nu știe nimeni că aceste mărfuri ilegale sunt depozitate în pavilionul 7 al complexului Flora, iar acesta e păzit de tablagii ai secției 2 poliție? Cât mai suntem obligați să suportăm toată această mizerie? Spuneți domnule Ponta, că doar ați spus că distrugeți mafia? I-ați pus cumva piciorul în cap lui Puzdrea și noi nu am observat?

Vlad Țepeș

Aprecieaza & recomanda:

Articole Similare...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *